Mit csinalhat a bank a kilakoltatas elott kiszedem a nyilaszarokat?
Mivel az ingatlan már a bank tulajdona, így te a bank tulajdonát rongálod meg és tulajdonítod el. Vagyis tételesen szándékos rongálás és lopás miatt vagy elmarasztalható.
Ezekért pedig nem csak pénzbüntetést szoktak adni, hanem az eset súlyosságától függően akár letöltendő szabadságvesztést is.
Szóval nem jársz jól, nem éri meg a dolog.
Ertem; koszonom a valaszokat. Akkor egy kontra kerdes: mi fer meg bele amit le lehet szerelni? En azt hallottam, hogy a radiatorokat le lehet, mert az nem tartozik a hazhoz / mozdithato, plusz kapcsolok meg lampak.
Az udvaron van viacolor jarda is, es ha azt felszedem es befuvesitem helyette?
Mit remelek?
Lehet, hogy mas embernek nem jut eszebe (ne is kelljen), de ha eladsz egy radiatort vagy egy raklapnyi viacolort abbol kenyeret veszel magadnak. Ilyen alapveto gondokkal fogunk szembenezni. Lehet ezt szepiteni, de aki ebben nincs benne annak fogalma sincs rola. Adjatok halat azert amitek van. De mindegy is, egeszseg legyen meg osszetartas, a tobbi majd megoldodik.
A banki visszavett autók nagy része ilyen, félig szétszerelik, eladnak róla dolgokat, az okosabbja legalább szerez valahonnan 4 ócska kereket, mielőtt megszabadítja a verdát a drága sportgumiktól, a butábbja pedig azt hiszi jól átveri a bankot.
A vége az, hogy jön egy szakértő, felméri a kocsiban esett károkat (és jó vastagon fog a ceruzája, mert ha kiszerelsz valamit, és eladod a vaterán, akkor ő azt fogja megnézni, hogy egy hivatalos szerviz számlával mennyiért rakná vissza, nem a sarki autóbontósokat fogja megkérdezni, hogy megberhelnék e a cuccot), és a tartozásodnak azt a részét behajtják rajtad (valószínűleg már nem is a bank, hanem eladja az adósságot, tehát beszélhetsz kellemes "úriemberekkel")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!