Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Behajtó cég ilyen formában...

Behajtó cég ilyen formában tilthat pénzt?

Figyelt kérdés
arra vagyok kiváncsi,hogyha bejelentett munkám,tehát vele együtt állandó jövedelmem nincs, viszont a folyószámlámra gyűjtünk pénzt, akkor is tilthatja a 33%-ot a behajtó
2015. máj. 6. 07:25
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Ja es meg zarojelben annyi,hogy nyilvan az en hibam, ha a fonokom olyan ember,aki nem kepes bejelenteni, 4 oraban sem,viszont nekem meg kell az a rohadt munka, akkor ez azzal egyelo szerinted hogy ELTITKOLOM A JOVEDELMEM

:D :D

2015. máj. 9. 06:50
 22/24 anonim ***** válasza:

AZÉRT nem teszed bankszámlára a pénzedet, hogy ELTITKOLD a végrehajtó elől. Ezen nincs mit szépíteni.

Az meg, hogy az életet fedezned kell, persze. De itt nem arról, itt a pénz bankszámlán vagy perselyben való *gyűjtéséről* van szó ("egyedul arrol van szo, hogy teszemazt, havi 20 ezer Ftot elrakunk, ami legyen, ha hirtelen kozbejon mas kiadas is"). Ami az élethez kell, azt nem gyűjtöd, azt elköltöd. (Persze az is kérdés, mennyire "kell" az élethez a net és a cigi..)

Tehát neked fontosabb félretenni valami esetleges kiadásra, mint kifizetni a már meglévő tartozásodat. Tehát valaki adott neked kölcsön, nos, ő hadd várjon csak a pénzére... Ez az, amivel erkölcsileg sem és pénzügyileg sem értek egyet, engem nem így tanítottak, és én sem erre tanítom a gyerekeimet.

2015. máj. 9. 09:37
 23/24 A kérdező kommentje:

Meg mindig nemtudom hol olvastad azt,hogy mit takar a mas kiadas, mint a "net,cigi" illetve mibol feltetelezed hogy kertem kolcsont.

Jolteszed,ha maskepp neveled a gyermekeidet,de akkor felvilagositalak,hogy erolkodhetsz,de engem sem igy neveltek,es 1-1 mondatbol lehet kovetkeztetni,hogy mire kell a plusz megtakaritott penz, de felesleges,mert az a Te sajat elkepzelesed, aminek koze nincs a valosaghoz.

2015. máj. 12. 16:12
 24/24 A kérdező kommentje:
Bocsanat, annyit javitanek rajta,hogy koze nincs az EN valosagomhoz
2015. máj. 12. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!