Behajtó cég ilyen formában tilthat pénzt?
"És ha kezes volt?"
Akkor nem lenne tartozása.. Ez olyan, mintha nem lennék felelős, mert a kutyám megharapott valakit. A kutya a hibás, nem? Nem. Nekem kell kezeskednem, hogy nem csinál hülyeséget. Ilyen a kezesség.
Ítélkezésről szó nincs, egyszerűen csak van egy mindenki számára előnyös alapelv. Ha azt nem tartjuk be, abból csak a baj van. Erre mutattam rá. Persze tudom, körülmények mindig vannak, de az alapelvek alapelvek..
Meg szerencse hogy 1 artatlan kerdest tettem fel, erre mar ott tartunk hogy cigi es net :D
Bravo emberek, igazi magyarokhoz melto viselkedes :)
Megjegyzem a vagdalozasrol akkor,hogy nyilvan olyan sem tortenhetett velem,hogy orokles formajaban jott a tartozas..
Naivan abban biztam,hogy magyarazkodni nem kell. De ennel tobbet nem is fogok.
Koszonom a valaszokat🐱
Jeeezusom :D :D :D
Kedves, ha oroklok VAGYONT, akkor nem itt tartok hogy a gyakori kerdeseken teszek fel egy kerdest, es kicsinyes vitakba szallok ilyen tudalekos okoskodo emberekkel
Sajnos nem abban a vilagban elunk, ahol ha orokol is az ember,akkor az csak plusznak szamit.
Az en helyzetemben sajnos minusz lett a vege, tetszik nemtetszik,de ne kelljen mar ide kivetitenem minden egyes reszletet,azert mert ti paran itt osztjatok az eszt,es azthiszitek hogy 1 kerdes alapjan belelattok a hatterbe.
"Az en helyzetemben sajnos minusz lett a vege"
Én értem, hogy sokkal egyszerűbb mindenki másra és a körülményekre kenni a felelősséget, de az TÉNY, hogy örökösként az örökhagyó tartozásáért csak az örökséged erejéig kell helyt állnod. Ez azt jelenti, hogy VAN fedezete a tartozásod kifizetésének, viszont te azt választod, hogy inkább bujkálsz, és eltitkolod a jövedelmedet.
Persze tudom, neked nyilván elég erős indokod van arra, hogy azt tedd, amit. Nyilván a körülmények áldozata vagy...
Neharagudj mar, de hol lattad Te azt,hogy en barmit is TITKOLOK?
A kerdesem az volt, hogy attol,mert sajnos a munkahelyemen nem vagyok bejelentve, viszont egy bizonyos osszeget havonta felre teszunk a sajat szamlamra, ami fuggetlen a torlesztestol, hozza tudnak e ferni...?!
Egy szoval nem irtam olyat, hogy en barmit is titkolok, vagy nem fizetem az adossagot, egyedul arrol van szo, hogy teszemazt, havi 20 ezer Ftot elrakunk, ami legyen, ha hirtelen kozbejon mas kiadas is.
Hogy magyarazzam meg,hogy ennel is erthetobb legyen?!
A lenyege az egesznek az,hogy amit felretettunk eddig szamlara, az azert volt/van, hogy fedezze a havi MAS egyeb kiadasokat is.
Es itt be is fejeztem,mert ezt lehetne folytatni meg 8 oldalba.
Remelem kedves kommentelok, Nektek 100% tejfel az elet, nem nyomja semmi a lelketeket, nem faj a fejetek ejszakankent amiatt, ami ratok szakadt.
Ha pedig igen,akkor plane ne a masik dolgaiba avatkozzatok a valasztol elterve,hanem magatok korul seperjetek.
Mivel behajtóról beszélsz, egyértelmű, hogy elmaradásban vagy. És ezért titkolod a jövedelmedet. Szép dolog, hogy félreteszel, HÁTHA lesz valami szükség rá, viszont jelezném, MOST van szükség rá, ugyanis tartozol valakinek pénzzel.
Azt nem tudom, te hogyan vennéd, ha én tartoznék neked, de nem fizetek, és azt mondom, hogy *azért nem*, mert inkább félreteszek, *hátha* kell majd valamikor másra is...
A tartozást tessék először kifizetni. Ennyi az erkölcsi mondanivalóm.
Amúgy a dolgaidba senki nem avatkozik bele, nekem csak egy kérdésem volt, hogy arra nem gondoltál-e, hogy visszafizesd, amivel tartozol. Mert látszólag minden más fontosabb. Még az is, amire nem is kell most költened, de félreteszel, mert "hátha"...
Kozod amugy sincs hozza.
De a felreteszek "HATHA" az azt takarja, ami a tobbi kiadast IS fedezi te ertetlen.
Essss mivel behajtonal van,megy is a fizetes, torlesztes formajaban,mert tudok veluk is lehet targyalni,hogy havi x osszeggel fizetem.
Ne te mond mar meg, hogy 1 honapba ha az ember keres penzt, akkor azt hova tegye egy az egyben.
Itt nem sunnyogasrol van szo,meg jovedelem titkolasrol,mivel meg mindig nemtudom hol olvasni ezt :D :D :D
Itt arrol van szo hogy ENNI MEG SZAMLAKAT FIZETNI IS KELL nemcsak torleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!