Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Május 4. -én utalják a munkabé...

Május 4. -én utalják a munkabéreket vagy április 30. -án?

Figyelt kérdés

Április 1.-én kaptunk fizetést előző hónapban, most munkaszüneti napra esik, lehetséges, hogy nem május 4.-én, hanem április 30.-án utalnak? OTP bankban mondta az ügyintézőm, hogy akkor számlámon kell lennie a pénznek.

furcsálom, hogy április 30.-át mondott.

2015. ápr. 26. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
munkaszerződésedben mi van, hányadikáig kell megkapnod a fizetést?
2015. ápr. 26. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt a munkahelyeden kérdezd meg!
2015. ápr. 26. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Ha április 30-án utalnak, akkor leghamarabb május 4-én csipog majd a telefonod. Kivétel, ha esetleg a m.helyed van olyan jó fej, hogy 30-án napközben utal, mert van esély arra, hogy este 6-ig megérkezik a számládra a pénz.

Egyéb esetben a munkaszerződésed az irányadó.

Az én m.helyem nem utal sosem előbb azért, mert hosszú hétvége következik.

Minden hó 10-ig kell a fizetést megkapnunk. Más kérdés, hogy előfordul, hogy már 3-án, de legkésőbb 5-6-án megkapjuk. Ez is attól függ, hogy a Mo-n lévő 25 áruházból mennyi idő alatt érkezik át az online "jelenléti ív".

Volt már olyan, hogy egy áruház adminosa nem volt toppon és csúszott 2 napot a fizetés.

2015. ápr. 26. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Imádom, hogy a munkaszerződését szinte senki nem képes elolvasni...

Ha 5.-éig kell megkapnod a fizut a m.szerződés szerint, utalhatnak ápr. 30.-án és május 4.-én is, 5.-ére ott van. HA tizedikéig, akkor meg tökmindegy.

2015. ápr. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!