Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért nem küldött április...

Miért nem küldött április hónapra befizetőcsekket nekem a ciblizing zrt? Van más is így?

Figyelt kérdés
Svájci frankos autóhiteles vagyok, és elméletileg kéne érkezni az elszámolásnak lassan, de e hónapban se csekket, se értesítést sem kaptam semmiről...
2015. ápr. 19. 10:51
 1/1 ksz0214 ***** válasza:

Szia!

Az áprilisi csekket később postázzák az elszámolással kapcsolatos teendők miatt. Rajta van a honlapjukon is. Egy pár ismerősöm már megkapta az áprilisi csekket. Mi még semmit sem kaptunk, de nekünk júniusban megszűnik az autóhitelünk, úgyhogy remélem már nem is küldenek havi csekket, csak a törzskönyvet...

2015. ápr. 20. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!