Szalka Anikó kérdése:
Hol lehet még beváltani Mo-on a 2014. április 30-án bevont 50 font-os bankókat?
Figyelt kérdés
Nem tudtam a bevonásról, és a külföldi munkaa után fontban maradt a pénzem, amit ma szerettem volna beváltani, de jelezték a problémát, és nem váltották be....:S2014. szept. 6. 17:04
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Az MNB valóban nem foglalkozik vele, csak a forinttal illetve a gyanúsnak ítélt pénzjegyekkel (hamis)
viszont Angliáig sem szívesen mennék, hogy kicseréljék. De tegnapi interneten való kutakodásom eredményeként azt találtam, hogy a magyar bankok is váltanak jó kis summa fejében pl.:OTp 50% K&H 25% unicredit 10% a többiekről nem találtam infót.
Mindezt azért írtam le, ha esetleg rajtam kívül vannak még akik így jártak. :(
2014. szept. 7. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!