Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Aliexpress.com-ról vásárlás?

Aliexpress.com-ról vásárlás?

Figyelt kérdés

Sziasztok a napokban kinéztem magamnak egy iphone 5c-t , itt is a linkje : [link]

nekem feltűnően olcsónak tűnik a magyar árakhoz képest . 16 Gb-os verzióban 214 dollár elvileg , mennyi pénz jönne még rá az útiköltséggel ? Még azt szeretném tudni ha Mo.-ra érkezik akkor melyik futárszolgálat hozná ki nekem ? És ha mikor hozná a futár és nem vagyok otthon akkor mi lene ?

Köszönöm a válaszokat !

2015. ápr. 26. 10:59
 1/5 demy01 ***** válasza:
100%

Többször rendeltem onnan, eddog semmi gond nem volt.

Arra figyelj, van eredeti és másolt "hamis" telefon is . de ha nem eredeti azt irják.

Választhatsz mivel kéred a szállitást, értelemszerüen akkor drágább, pl DHL. Ha az ingyenessel kéred akkor a posta hozza majd ki neked. Ha futár akkor ők.

De ha hivalalosan jön akkor rájön a 2=% áfa plusz valamennyi vám is, amit meg kell még fizetned.

Nálam volt hogy kellett volt hgy nem, de a postánál volt többször hogy nem kellett semmit ráfizetnem, igaz az értékre kissebb összeget szerepeltetett a feladó.

De az árba számold szerintem mindenképpen a plusz 27% áfa meg valamennyi vámot.

2015. ápr. 26. 13:55
 2/5 demy01 ***** válasza:

megnéztem , amit kinéztél eredeti.

De nem feltünően olcsó, mire bejön az országba rárakodnak a hivatalos pluszterhek, máris 80ezer ft felett vagy.

sajna ez van.

2015. ápr. 26. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Vám+áfa és már itthon is megveheted annyiért, és még garanciát is kapsz arra ami igen hasznos lehet.
2015. ápr. 26. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk az,hogy eredetinek tünteti fel az eladó,még nem biztos,hogy az is...egyik ismerősöm rendelt eredetinek mondott telefont,ami hamisítvány és semmit nem ér...
2015. ápr. 27. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Factory refurbished telefon hamis tartozékokkal.
2015. júl. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!