Aliexpress.com-ról vásárlás?
Sziasztok a napokban kinéztem magamnak egy iphone 5c-t , itt is a linkje : [link]
nekem feltűnően olcsónak tűnik a magyar árakhoz képest . 16 Gb-os verzióban 214 dollár elvileg , mennyi pénz jönne még rá az útiköltséggel ? Még azt szeretném tudni ha Mo.-ra érkezik akkor melyik futárszolgálat hozná ki nekem ? És ha mikor hozná a futár és nem vagyok otthon akkor mi lene ?
Köszönöm a válaszokat !
Többször rendeltem onnan, eddog semmi gond nem volt.
Arra figyelj, van eredeti és másolt "hamis" telefon is . de ha nem eredeti azt irják.
Választhatsz mivel kéred a szállitást, értelemszerüen akkor drágább, pl DHL. Ha az ingyenessel kéred akkor a posta hozza majd ki neked. Ha futár akkor ők.
De ha hivalalosan jön akkor rájön a 2=% áfa plusz valamennyi vám is, amit meg kell még fizetned.
Nálam volt hogy kellett volt hgy nem, de a postánál volt többször hogy nem kellett semmit ráfizetnem, igaz az értékre kissebb összeget szerepeltetett a feladó.
De az árba számold szerintem mindenképpen a plusz 27% áfa meg valamennyi vámot.
megnéztem , amit kinéztél eredeti.
De nem feltünően olcsó, mire bejön az országba rárakodnak a hivatalos pluszterhek, máris 80ezer ft felett vagy.
sajna ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!