Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » AliExpress vélemény és segítség?

AliExpress vélemény és segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2015 június elején lesz a bankettem (14 éves,nyolcadikos lány). Kinéztem magamnak egy ruhát, de megpróbálom minél olcsóbban beszerezni. A ruhát legolcsóbban egy eddig számomra idegen oldalról rendelném. De előtte érdekelnének a tapasztalataitok ezzel az oldallal kapcsolatban. Ez pedig az AliExpress. Egyébként itt a ruha linkje ,az oldalon amit venni szeretnék: [link]

És az is érdekelne,hogy szerintetek ha max 60 nap a kiszállítás akkor ennek ellenére is megvegyem? Mivel fent írtam,hogy június elején lesz, és most április közepe van. Köszönöm előre is.

2015. ápr. 16. 15:52
 1/1 anonim ***** válasza:

2-3 max 4 hét alatt meg szokott érkezni minden.

Viszont mivel próbálni nem tudod így nem biztos hogy jó is lesz rád, és az anyaga lehet hogy ócska és vékony, ami sehogy nem áll majd rajtad...

A képeken látom hogy ez is a tipikus olcsó anyagokból van, ami nem nyúlik, így ha mondjuk szélesebb a csípőd akkor semmiképp nem lesz jó.

De persze te tudod hogy kockáztatod hogy nem lesz jó vagy inkább veszel boltban mást és kész.

2015. ápr. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!