Aliexpressről szeretnék rendelni. Olyan helyre kell rendelnem a csomagot, ahol mindig vannak?
Attól függ, hogy mit rendeltél. Én ebayről szoktam rendelni, de ilyen szempontból nincs különbség, a ruhákat mindig nagyon kicsire összehajtják, általában befér a postaládába, és akkor csak simán bedobják.
Ha nagyobb dolgot rendeltél vagy kicsi a postaládád, akkor egy értesítőt fognak hagyni neked, hogy melyik postán veheted át a csomagodat.
Tehát emiatt el nem vész.
Azért ha társasházban laksz, gondold át, én laktam olyan házban, ahol a postás a nagyobb csomagokat, amik nem fértek be a postaládába, simán otthagyta a lépcsőházban, aztán vagy elviszik, vagy nem...én ezt látva inkább anyuékhoz rendeltem a cuccokat kertes házba.
Mivel ezeket a rendeléseket nem ajánlva küldik, nincs nagyon nyoma, nem tudsz reklamálni ha elvész.
A magyar posta hozza és mind sima küldemény vagyis tényleg nem kereshető. E-bayről rendelünk sok mindent, a postás hozza de már tudja hogy mindig jön valami ugyanúgy becsönget bekiabál (kertes ház) mintha ajánlott jönne, csak akkor teszi a ládába be ha gond nélkül befér.
Ha jóban vagy a postással szólhatsz neki hogy vársz küldeményt kb mikorra és adja be az állandóan otthon lévő szomszédba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!