Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha van két fundamenta lakáskas...

Ha van két fundamenta lakáskassza szerződésem,4 év 4 hóónapos, és 20 ezrével fizetem ( a kettő együtt 40), akkor a futamidő lejártával max hány évre vehetek fel lakáskölcsönt?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És akkor csodálkoznak egyesek miért utálják a sarki hiteltanácsadókat...

Kiscsillag miből is áll egy szerződéses összeg? ja, hogy megtakarításból is? Akkor miért csak a hitelrészt vezeted le? Undorító zugtanácsadói jutalékvadász szokás. A te "megoldásod" gyakorlatilag megduplázza a pillanatnyi "kiadásokat". Hánynom kell az ilyen bújtatott, félrevezető stílustól. És csodálkozunk miért óvakodnak az emberek a "tanácsadóktól"...

2015. ápr. 26. 09:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam írni, de mindkettőtökre vonatkoztatva. Itt vagyok én, egy viszonylag hozzá nem értő, és van két másik ember, aki szentül hisz a saját megoldásában, hogy az a legjobb. A másikat pedig leszarozza. Na most akkor kinek higgyek? Nem lehetne ezt normálisan megbeszélni..?
2015. ápr. 26. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, teljesen egyetértek veled abban, hogy csak a normális hangnemnek lenne itt helye, fel nem tudom fogni, miért enged meg magának bárki is mást itt.

A megtakarítási rész sima ügy, nincs annál jobb megtakarítási forma lakáscélra, tehát azt mindenképpen érdemes kihasználni, sose állítottam mást.

De a lakáskölcsön más téma!

JELENLEG a lejárt szerződések után járó lakáskölcsön résznél van jobb megoldás is, ezt vezettem le az előbbi számítással.

Mivel a kérdésed eleve a lakáskölcsön részre vonatkozott, én minden válaszomban erről írtam.

Ezzel kapcsolatban van-e kérdésed?

2015. ápr. 26. 10:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves "kötekedő" ezt levezetnéd bővebben?

"A te "megoldásod" gyakorlatilag megduplázza a pillanatnyi "kiadásokat"

Mert ha itt konkrétan egy hiteligénylés kezdeti költségeire gondolsz, akkor arra az a válaszom, hogy szinte az összes bank elengedi az összes kezdeti költséget, tehát az Értékbecslést, közjegyzői díjat, a folyósítási jutalékot sőt még a tulajdoni lapok Takarnet díját is.

2015. ápr. 26. 10:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező csak a tévedések tisztázása végett: Nem vagyok zugtanácsadó. Pénzügyi területen dolgozom de se értékesítéssel sem ügyfelek lehúzásával nem foglalkozom. Viszont ismerem a terméket és ismerem az ilyen sarki zugtanácsadók trükkjeit.

Hívj egy fundamentást és számoljátok ki, hogy ki hazudik. Ennyi. A szemednek kell hinned.

A stílus pedig azért ilyen, mert ez a kókler hosszú ideje alkalmazza itt ezt a technikát. Privátban édesgeti magához az embereket, részlegesen tájékoztat, azokat a "megoldásokat" preferálja, amiből több jutalékot akaszt le, és úgy számol, hogy csak a dolgok szép oldalát festi le, a többiről hallgat. Bosszantó látni ezt és tenni se nagyon lehet ellene. Nem trágár, az oldal szabályait nem sérti, így kitiltatni sem lehet. Viszont tehetetlenül nézni, hány embert ver át, ezzel jár. Indulatossá tesz.

2015. ápr. 26. 10:44
 16/17 anonim ***** válasza:

"Kedves" 17-es, a trágár privát üzenetek rád jellemzők, a tehetetlen düh pedig rossz tanácsadó.

Senkit nem csábítgatok privátban, erre nincs szükségem. Úgy látom, a konkrét számításomra nem bírtál érdemben reagálni, engem viszont kifejezetten érdekelne egy általad készített korrekt összehasonlítás minden induló költségre kiterjedően, hiszen te pénzügyes vagy, tehát mindent tudsz, minden hitelterméket ismersz az összes költségével együtt.

2015. ápr. 26. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez pedig a másik, hogy soha nem képes leállni. A végletekig képes elmenni, hogy bepalizzon valakit. És a jelek szerint olvasni sem tud. Ennyit óhajtottam elmondani.
2015. ápr. 26. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!