Van itt valaki rajtam kívül akinek chf alapú, lakáskasszával egybekötött lakáshitele van az unicredit banknál?
Hello!Mi is így vagyunk csak az Erstenel.
Most beszéltem a bankkal, forintosítanak ugyanúgy....
Azt nem tudom mi alapján, de mi 2008-ban vettük fel fundamentával, és nekünk 2016 februárban jár le a 20ezres fundánk, ami be lesz törlesztve.Most azt mondta az ügyintéző, hogy 260 ezer Ft (átszámítva)visszajár, és azt a tőketartozásból már levonták.Tudom, nekünk sincs ez a tőketartozás vagyis nem volt eddig papíron, de most valahogy kiszámolták, hogy 10M felett van.Mi még 15 évig törlesztünk :( És mi is kértük anno az árfolyamgátat.Ha jól számolom, elvileg csökkent a törlesztőnk, mert eddig ugye csak a kamatokat fizettük, és remélem (nagyon), hogy így lesz!
Eddig a mi számításaink szerint közel 12M-val tartoztunk a banknak, most ez 10,3 lett.
De még nem kaptam levelet, a részletesre kiváncsi leszek :D
Te már megkaptad?Mi lett a vége?Csökkent?
Hasonló helyzetben, csak fhb-nál. Fundamenta elvileg 2016ban törleszt be. 52500chf volt a felvett hitel, eddig csak kamatot fizettünk, egy ideje arfolyamgáttal.
Kíváncsi leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!