Mi a megoldás akkor ha cib internet bankba való belépéskor az jelenik meg az ablakban hogy Ez a bővítmény nem támogatott?
win 7 64 bit van a gépen próbáltam a legújabb java 32 és 64 bites változatát is. Próbáltam laptopról is amin 32 bites win 7 van, ott is ugyan az.
Mit kéne telepítenem letörölnöm beállítanom hogy végre be tudjak lépni?? Próbáltam a banki segédletben utána nézni, ott az állt hogy töröljem a böngészési előzményeket meg a java-n belül valamit de azzal se mentem semmire...
Milyen böngésző?
Próbáltad másik böngészővel?
Nem tiltja a JAVA-t a böngésző?
nincs fent több verzió?
A CIB-nek ritka xar netbankja volt régen, halál idegesítő volt az a JAVA-s trágya szemét, de már megszabadultam tőlük, szóval nem tudom mit fejlődtek. ezek szerint semmit, ha így kell gányolni egy krwa netbank használathoz. Hihetetlen.
Próbáld internet explorerrel, hátha GDF -es fejlesztőjük van :D
Nekem az volt a trick, hogy a flagsnál legalul van egy chrome újrainditása gomb. Azt megnyomva működött.
Viszont ha simán kinyomtam x-el a chrome-t úgy nem működött, pedig átállítottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!