Le lehet valahogyan tiltani a bővítmények letöltését?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert az új gépemen letöltött egy SallePllus nevű bővítmény.
A gond csak az ezzel az egésszel, hogy mivel kelletlen bővítmény kitöröltem (Google Chrome-ot használok, és úgy töröltem ki, hogy a bővítmény melletti kis kukára klikkeltem), de mindig visszatölti (nem tudom hogyan), ha kilépek a böngészőből, majd vissza belépek. Próbáltam már, hogy a gép újraindítása után is fennáll-e ez a probléma, de sajnos igen.
Segítenétek, hogyan lehetne véglegesen kitörölni/letiltani?
2015. márc. 20. 19:56
1/5 anonim válasza:
Fut a háttérben egy vírus, és mindig visszatelepíti. Amíg azt nem takarítod ki, addig a böngészővel hiába próbálkozol.
2/5 A kérdező kommentje:
ESET NOD -dal már lefuttattam egy teljes számítógép ellenőrzést, és talált is fertőzött fájlokat, de azokat megtisztította. Mit kellene tennem?
2015. márc. 20. 20:02
3/5 belapus válasza:
Esetleg a telepített programok között kellene keresgélni.
4/5 anonim válasza:
"Mit kellene tennem?"
Még valami adware/spyware keresőt is, mert azokat az ilyen NOD-féle sz***rságok nem listázzák.
5/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszi.
A Microsoft Security Essentials-szal is futtattam egy teljes vizsgálatot, és nem talált semmit. Ez jelent valamit?
2015. márc. 20. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!