Szerintetek érdemes kivenni a pénzt a bankokból és átváltani más devizába?
Mostanába elég megbízhatatlanok lettek a bankok, sok a csőd stb...
Nekem mondjuk nagy bankba van a pénzem de ha 1x elkezdik kivenni a pénzeket az emberek akkor összeomlik az is és a forint is.
Viszont most elég rossz a forint árfolyama így elég kockázatos lépés ez is mert ha meg visszaerősödik akkor nagyot bukok.
Kamat úgysincs most, első lépésként kiveszem az összeset aztán meglátom mi lesz.
Átváltani nem fogom mert most túl gyenge a ft, rubelbe váltottam még decemberben egy részét de most már az is eléggé felment.
Rubelbe? Ez most komoly?
Azon gondolkoztál, hogy a devizát hol fogod tartani? Mert a tolvajokat sem kellene gazdagítani a párnacihába rejtett pénzzel...
Ha totális államcsődtől tartasz, már pedig a forint összeomlása azzal járna, akkor inkább menekülj az országból is. Mert sokra nem fogsz menni a valutáddal,.ha polgárháború lesz, fosztogatás stb.
Egyébként nemrég próbálkozott valaki az erste bedöntésével, el is indultak az emberek kivenni a pénzt, aztán hamar lecsillapodott és lám áll és virul az erste. Nem megy az azért olyan könnyen. Sőt annak idején a Körmendi takarék is hónapokig kitartott bankpánikban, november elején megjelentek nála a biztosok és csak januárban lett állítólag annyira rossz a likviditási helyzete, hogy be kelljen zárni.
Szerintem egyátalán nem, mert ahhoz túl nagy ország h tönkremenjenek. Persze megeshet de kicsi rá az esély, arra nagyobb h akkor magukkalrántják európát is.
Olyasmi mint a 2008-as válságkor az otp részvények vagy mint a fukusimai földrengéskor a japán részvények. Nagyot lehetett szakítani relatíve kicsi kockázattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!