Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Cib banktól valaki kapott...

Axibácsi kérdése:

A Cib banktól valaki kapott már elszámoló levelet, esetleg vissza pénzt?

Figyelt kérdés
2007-es frankos autóhitelem van 10 éves futamidő.Az első hat hónapban kétszer emelt referenciakamatot a bank.5,5%-ról 7.5%-ra.Levél még nem jött, de most a felét emeli le a számlámról a bank, mint amennyit szokott. Eddig a dupláját fizettem havonta kb, mint a felvételkori törlesztés volt:(

2015. ápr. 16. 10:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/213 anonim válasza:
100%
2006 októberi hitel, 10 éves futamidő, 3,6 millió autóhitel. Eddigi törlesztő 85-95 ezer ft, a kezdő 42 ezerről. Elszámolást még nem kaptam, a törlesztő április elején 85 ezer. Nem csökkent semmit. :(
2015. ápr. 23. 20:26
 42/213 gus76 ***** válasza:
89%
Igen, ez nem csökkentés/mentés volt. Forintosítás. Az államnak így jó lesz, de nekünk nem :( A mentés az lett volna ha 180-on forintosítanak...
2015. ápr. 23. 20:48
 43/213 anonim válasza:
100%
Még Én sem kaptam semmit.......... 2005-ben vettem fel cca 2M autóhitelt 84 hónapra. Ebből a 84 hónapból lett 106 hónap. És semmi levélke......
2015. ápr. 23. 22:58
 44/213 anonim ***** válasza:
100%

"azok az ügyfelek, akiknek bankja az utolsó napon adja fel a küldeményt, a hosszú hétvége miatt május 4-én hétfőn, vagy az azt követő két napban vehetik át az elszámoló levelet."

Szóval még az sem biztos, hogy megérkezik áprilisban. Postát sem irigylem most, velük szemben sem tisztességes, hogy utolsó pillanatban zúdítanak rájuk egymillió levelet majd.

2015. ápr. 24. 08:46
 45/213 A kérdező kommentje:

A 40-esre válaszolva, igen áprilisban emelte le csoportos beszedéssel a számlámról a 54 ezer átlag helyett 28 ezret. És nem vagyok benne biztos, hogy ez ennyi is marad ...

De ezt ők már 10-e körül tudták, hogy 16-án ennyit fognak elvinni. Akkor mi a túróért nem érkezett még az a kib.....tt levél???? Mire megy ki a játék a cibnél? Valaki meg tudja mondani min spekulálhatnak? Elegem van belőlük.

2015. ápr. 24. 09:11
 46/213 anonim ***** válasza:
100%
Ma se jött semmi ,felhivtam öket az mondták küldik ha bemegyek a bankba ott se tudnak semmit mondani mert zárt a rendszer az ügyintézö se lát bele ,ha kapok vissza az már jová van irva a számlán ha nincs számla akkor pénztári kifizetés lesz de csak akkor ha megvan a levél mert abba van hogy mennyi jár vissza.
2015. ápr. 24. 09:38
 47/213 anonim ***** válasza:
100%

Mai cikkek szerint a devizahiteles leveleknek csak 45%-át adták még fel.

Az "utolsó pillanatban munka" sok hibalehetőséget rejt magában szerintem, de ők tudják, remélhetőleg sikerül időben postázniuk.

Egy biztos, érdemes lesz megnézni majd egy statisztikát, melyik bank, hogyan bánt az ügyfelekkel az elszámolás során. Sok mindent elárulhat róluk.

2015. ápr. 24. 14:29
 48/213 gus76 ***** válasza:
100%
No comment...
2015. ápr. 24. 15:00
 49/213 A kérdező kommentje:

Ma sem küldték ezek a szemetek.

A postás azt mondta , hogy a cibtől egy levél sem érkezett a postára. Nem tudom, de valami spekuláció van mögötte szerintem. Minek ülnek az elkészült leveleken?

2015. ápr. 24. 18:16
 50/213 demy01 ***** válasza:
81%

nos igen. Cib ma se volt egy se a postásnál.

Ez csak azért is fura, mert tegnap este megint kiváncsiságból felhivtam őket, hogy árulja már el nekem, és ne a betanult sablonszöveggel, hogy érdemes várnom még áprilisban a levelet?

" igen folyamatosan postázzák már hétfő óta minden nap, egészen 30.á ig. Bármikor megkaphatom, de az is lehet csak május elején. "

Hát komolyan, ez marha jó.

Ahoz képest hogy egész héten postázták, fura hogy még egy ember se kapott a cib től. mert más forumokon se kapott még senki.

Vagy ennyire szarnak ránk, hogy annyiba se vesznek hogy öszintén megmondják, " te hülye, majd májusba megkapod", vagy fejetlenség uralkodik a bankban.

2015. ápr. 24. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!