Valaki meg tudná nekem mondani hogy ma jött a számlámra pénz de nem tudom honnan az jött az sms be hogy partner:TEHA ELSZÁMOLÓ FIÓK ez mit takar közleménybe meg hogy vissza?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 20:46
21/27 Palotai Dóra válasza:
Én is kaptam... Mekkora királyság :) Hát én nem tudom, hogy vagytok vele de én nagyon örülök ennek a kis talált pénznek.. Elösször mikor megláttam azt hittem tévedés és véletlenül valaki nekem utalt.. Na, de ez így sokkal jobb..:)
22/27 anonim válasza:
Ma küldött az otp sms-t:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az elszámolási törvény miatt a napokban jóváírást teljesítettünk bankszámlájára.A részletekről levélben értesítjük Önt. OTP Bank Nyrt."
Szerintem mindenkinek küldtek, biztosan nagy volt az ügyfélroham a pontosítás miatt.
Mindenesetre ez jó hír :)
23/27 anonim válasza:
Nekünk otp-nél van élő frank lakáshitel, de se kép, se hang, csak vonogatják a havi 82.000- forintot párom számlájáról:(
24/27 Nagyfater válasza:
Nekem semmiféle hitelem nincs és nem is volt az OTP-nél, mégis kaptam 21 ezer forintot.
WTF?!...
25/27 anonim válasza:
Én is kaptam ugyaninnen pénzt,volt évekkel ezelőtt otp-nél személyi hitelünk,az itt olvasottak szerint csak arra tudok gondolni,hogy a lejárt személyi kölcsönből jöhetett vissza ez a pénz:)ez szuper.A lakáshitelünkből nem jöhetett az kamattámogatott forinthitel,abból mi nem kapunk vissza.ez most nagyon jól jött így sulikezdés előtt,váratlanul:)
26/27 Lianna43 válasza:
Sziasztok. Nem volt csak a kártyámhoz "A" hitelem
Semmi más hitel,se deviza se Forint alapú hitel.Akkor most mire kaptam 15ezer forintot? Igaz el tudom költeni 😉
27/27 anonim válasza:
Ezeknek baromira sok és felesleges pénzük van, nyilván igy osztogatják. Nekem sosem volt semmilyen OTP-s hitelem, még is 18eFt-ot kaptam. Kinek tudnék szólni hogy küldjenek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!