Valaki meg tudná nekem mondani hogy ma jött a számlámra pénz de nem tudom honnan az jött az sms be hogy partner:TEHA ELSZÁMOLÓ FIÓK ez mit takar közleménybe meg hogy vissza?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 20:46
11/27 wincent válasza:
Nekem is jött ma, viszont csak forint alapú hitelem van/volt az otpnél. Szóval érdekelne a dolog.
12/27 Csorba Sándorné válasza:
Én is kaptam egy pár Ft-ot az OTP-től....akinek deviza alapú személyi hitele van,vagy volt, de 2009. 2. félévében vissza törlesztette az is kap vissza....hogy mennyit azt nem tudom hogyan számolták ki, de elszámoló levelet is fognak küldeni.
13/27 anonim válasza:
Nekem csak forint alapú hitelem volt, mégis kaptam vissza pénzt.
Azt hittem tévedés, egész este nyomozok, ismeretlen a számlaszám is, amit írtak a visszautalásnál, szóval totál nem értem - nem mintha nem jönne jól a visszatérítés, de jó lett volna, ha előre értesítenek, hiszen amint látom elég sokan vagyunk tanácstalanok.
14/27 anonim válasza:
A saját szamlaszámodrol érkezett a pénz, ahova törlesztetted a hitelt.Ellenőrizd vissza. 😊
15/27 macibenő válasza:
Sziasztok!
IGEN visszautalás a Svájci kölcsönösöknek a forintosítás miatt!!! Én levelet is kaptam ,hogy számolják a kifizetett hitelemet. Végre a BANK fizet nekünk!!! :)
16/27 Melisandre válasza:
Sziasztok! Én is tegnap este kaptam ilyen utalást és fogalmam sem volt kitől és miért. Két személyi kölcsönöm volt az Otp-nél az egyiket már 2 éve kifizettem, a másik jövőre jár le. Ezek szerint devizaalapú személyi kölcsönökre is érvényes a visszatérítés? Jogosan jár nekem? Elkölthetem? ..el sem hiszem :D
17/27 Melisandre válasza:
Sziasztok! Én is tegnap este kaptam ilyen utalást és fogalmam sem volt kitől és miért. Két személyi kölcsönöm volt az Otp-nél az egyiket már 2 éve kifizettem, a másik jövőre jár le. Ezek szerint devizaalapú személyi kölcsönökre is érvényes a visszatérítés. Jogosan jár nekem és el is költhetem? ..el sem hiszem :D
18/27 anonim válasza:
Ha ez valóban a deviza alapú hitel elszámolása, akkor nagyon szomorú vagyok. 2007 januárjában vettem fel 1,8 millió forintot svájci frankban, amit 2010 februárjában kifizettem és lezáródott a hitelem. Más hitelem nem volt. Bizakodva vártam az elszámolást, erre tegnap este én is kaptam egy átutalást 5420 azaz ötezer-négyszázhúsz forintról... Ez még viccnek is rossz és ha tényleg ennyi jár nekem vissza, abból biztosan per lesz.
19/27 anonim válasza:
Tegnap este későn mi is kaptunk vissza, de fogalmunk sincs,hogy milyen pénz, azóta is keressük, hogy mi lehet az amiből 54 ezer ft-ot visszakaptunk.Tv-i. e. Partner: TEHA a visszaküldő. Nagyon meglepődtünk, remélem hétfőn többet tudunk meg az OTP-től, ill. kikerestem ennek a számát és telefonon felhívom őket. Remélem jogosan jár vissza!!! Majd irom az eredményt
20/27 kittiti válasza:
Sziasztok,én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy vajon miért utalt az OTP ilyen csekély összeget a számlámra?talán a lakás hitelemmel kapcsolatos?amit már 8éve nyögök....és még ki tudja meddig?ez az összeg még a fél havi törlesztésemre sem elég csupán csak 35.351Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!