Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi időn belül szokta...

Mennyi időn belül szokta folyósítani a hitelt az OTP bank a szerződéskötéstől számítva?

Figyelt kérdés

Múlt hét kedden volt a szerződéskötés, 2 napra rá délután lett beadva pár hiányzó papír. Akkor azt mondták, hogy pénteken folyósítják, de még nem történt meg.

Van saját hitel ügyintézőnk is.

Nem tudom kin, vagy min múlik ez?

2015. márc. 26. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy volt, hogy kitöltöttünk, kikértünk (munkáltató, oep, stb) minden papírt, amit kértek a FT hitelhez és beadtuk egyszerre az OTP-nek.

Nekünk is volt ügyintézőnk, aki beadástól számítva 1 héten belül felvette velünk a kapcsolatot. Megbeszéltünk pár napra rá egy időpontot, amikor mentünk aláírni a szerződést.

Ez keddi nap volt, pénteken kellett bemennem az átutalási bizonylatokért, mert ezt kötelességük kiadni az ügyfélnek.

A felvett hitek (4,8m) fele-fele arányba lett átutalva a két megadott bankszámlaszámra (eladókéra).

Szerintem hívd fel az ügyintézőtöket, hogy hol tart az ügy.

De a hitelcsoportot is felhívhatod. Mivel már van egy élő szerződésetek, így van hitel számod is, amivel betudnak azonosítani titeket.

Bár, személyes véleményem: nem értem miért írtátok alá a szerződést (ti is és az OTP is), ha hiányoztak még a hitel felvételéhez szükséges papírok.

Én spec. csak akkor írnék alá bármit is, ha már minden feltétel teljesítve van.

2015. márc. 26. 12:11
 2/3 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
OTP egyből folyósít, ha megkapják az eladó tulajdonjogról lemondó nyilatkozatát...
2015. ápr. 7. 21:33
 3/3 Sanett214 válasza:
Hát nem tudom. Nekem már 3 hónapja húzódik az, hogy kiutalják a hitelemet. Tegnap beadtam a tulajdonjog lemondó nyilatkozatot és még mindig kérnek egy papírt, pedig a kiutalási határidő ma lenne ( és ez az időpont is már a 3. időpont módosítás lett az Otp kérésére):S
2015. ápr. 17. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!