A K&H Bank csak húzza az agyunkat? Kapott már valaki elszámoló levelet?
Üdv. Mindenkinek!
Szerintetek a K&H csak húzza az idegeinket és a türelmünket?
Több bankfiókból is ugyan azt az infót kaptam. A bank az elszámoló leveleket 15.-től postázza. A mai napig 4 póstával beszéltem. Mind ugyan azt mondta. Egy levelet sem kaptam még kézbesítésre a K&H-tól. 2-3 munka nap alatt a postás kezébe kell adniuk. Már 10 napnál járunk, de még egy levél sem érkezett meg.
Ha valaki kapot K&H-tól levelet jelezze kérem!
Kizárólag K&H-s ügyfelek írjanak ha kérhetem.
15-TŐL postázza.
Nem adnak postára 1-2 nap alatt több tízezer, vagy több százezer levelet!
Ahogy az első is leírta, 04.30-ig kell küldeniük, és addig még több, mint egy hónap van.
Nem húzzák az agyad, 04.30-ig meg fogod kapni.
Én is K&H-s vagyok.
Nem kaptam még elszámoló levelet, ellenben más összeget vontak törlesztőként a 24-én, (tegnap) esedékes részletre.
Árfolyamgátas voltam, így eddig fix összeg volt már jóideje, tegnaptól pedig újra a kezdeti elszámoláshoz hasonlóan 3 részletben (tőketörlesztés, kamattörlesztés, kezelési kltsg) vonták le a hitelem törlesztőjét, mely 3 elem összesítve kevesebb, mint a szokásos árfoylamgátas rögzített összeg.
Felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, nem tudnak semmit mondani, nem adnak infót, várjam meg a levelet, amit május 5-ig kell kézhez vennem.
Egyébként a havi árfolyamgátas fix törlesztőm 66.400 Ft volt, a tegnapi törlesztő ennél 8.300 Ft-tal kevesebb (kb. 12%-kal kevesebb)
(EUR alapú lakáshitel).
Egyelőre még nem bizakodom nagyon, majd akkor hiszem el, ha megkapom az elszámolást és nagyon érdekelne az is, hogy mennyi még a tőketartozásom, mennyi lesz a következő havi törlesztőm, mert ez így túl jól hangzik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!