Van valaki, aki már kapott elszámoló levelet, vagy valamilyen összeget a devizahitele után?
Figyelt kérdés
Melyik banktól, és kb. milyen összeget?2015. márc. 19. 19:50
1/11 anonim válasza:
Várom én is a hozzászólásokat.
2/11 anonim válasza:
Szintén. Mi április végéig kapunk értesítést, piaci árfolyamon végtörlesztett devizahitel miatt.
3/11 anonim válasza:
Minden bank ki fogja húzni ápr 30. -ig. (perelők május 30.-ig)
4/11 anonim válasza:
Én otp-től kaptam. 380.000 forintot másfél millió forint hitelre. Levelet nem kaptam csak egyszer jött az sms a telefonomra. Tavaly fizettem ki az utolsó részletet is.
5/11 zsolt_82 válasza:
Igen, Erste banktól múlt héten megjött az elszámoló levél, bankfiókban fel is vettem már az összeget. Lezárt személyi kölcsön volt. Mivel nem nagyon emeltek kamatot, nem számítottam ekkora összegre.Az eredetileg felvett hitelösszeg 15%-át kaptam vissza.
7/11 anonim válasza:
Banif Bank: Nálam nem ... még várok. tuti kihúzzák ápr 30 -ig. Az egyik ismerősöm 1,5 m. vett fel autóra 2006-ban 6 év alatt fizette ki most visszakapott 10500 azaz tízezer-ötszáz forintot. Én nagyon kiakadtam rajta. Kezdek elkeseredni. Meg az is rossz, hogy van itt is egy csomó troll aki mindenféle irreális összegeket írogat be. A TV azt nyomatta, hogy a felvett összeg 10 - 20 %-a járhat vissza de a valóság nem ezt mutatja.
8/11 anonim válasza:
Minél tovább húzzák annál több kamatot kell nekik fizetni. Tehát nem hiszem, hogy szándékosan húzzák az időt, mert nem éri meg a bankoknak. Inkább az ügy mennyiség lehet a probléma.
Én például már a pénzt is megkaptam a K&H-tól.
9/11 stephanus válasza:
Raiffeisen: 2milliós lakáshitel (CHF), 2008-ban vettük fel, 10 évre, a múlt héten láttam az elektronikus számlakivonaton,hogy jóváírtak 510ezret. Ez a felvett összeg 25%-a, pedig a lakáshiteleknél az árfolyamrés már 2010-ben megszűnt. Ehhez képest a kocsihitel-visszatérítések semmiségek…
10/11 rita80 válasza:
Nekem Erste lízingnél volt gépkocsihitelem. 2007-ben vettem fel 1,8milliót 7 évre.Futamidő előtt 6 hónappal kifizettem. Összesen kb.4,5milliót fizettem vissza. Ma kaptam a levelet 270ezer jár vissza. A K&H-nál is volt hitelem, de onnan még nem kaptam értesítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!