A K&H Bank csak húzza az agyunkat? Kapott már valaki elszámoló levelet?
Üdv. Mindenkinek!
Szerintetek a K&H csak húzza az idegeinket és a türelmünket?
Több bankfiókból is ugyan azt az infót kaptam. A bank az elszámoló leveleket 15.-től postázza. A mai napig 4 póstával beszéltem. Mind ugyan azt mondta. Egy levelet sem kaptam még kézbesítésre a K&H-tól. 2-3 munka nap alatt a postás kezébe kell adniuk. Már 10 napnál járunk, de még egy levél sem érkezett meg.
Ha valaki kapot K&H-tól levelet jelezze kérem!
Kizárólag K&H-s ügyfelek írjanak ha kérhetem.
7. válaszoló vagyok ismét.
Ma reggeli tranzakcióként, de 03.09-ei értéknapra könyvelve rengeteg tételt látok a hiteltörlesztésre is használt bankszámlámon egy eleddig még nem látott jogcímkóddal: "közvetlen terhelés/jóváírás"- számos + és mínusz tétellel, amelyeknek a közleményében a hitelem száma szerepel, de más megjegyzés nem.
Ezeket a tételeket összeadva kb. 10 eFt plusz íródott jóvá a számlámon (többszázezres + és - összesenjeként).
A telefonos ügyfélszolgálaton nem tudnak magyarázatot adni arra, hogy miért terhelgetik és írnak jóvá összegeket a számlámon, várjak májusig- addig pedig ilyen mozgások még elképzelhetőek.
Én ezt nonszensznek tartom, mert bár tényleg párezer forintos plusz keletkezett a számlámon, de ezzel az erővel lehetne százezres mínusz is...
Szóval a forintosítás valószínűleg megtörtént a hitelem esetében, de kilevelezni még negyelőre nem fognak és addig még legalább egyszer lesz lehívás a számlámról, csak épp nem tudom, hogy mennyi.
Neten nézelődve én is úgy vettem észre, hogy a K&H egyre több hitelt forintosít, és írja jóvá a pénzeket a még fennálló hitelesek ügyfeleinél.
Akinek viszont végtörlesztett hitele volt a banknál, ott május elejéig ülni fog a pénzeken. Addíg is kamatoztatja. Már bánom hogy K&H-s vagyok. Valószínüleg megvárom míg visszakapom a pénzem, aztán minden kapcsolatot megszüntetek velük. Szerintem vagy MKB, vagy ERSTE lesz a befutó. A K&H egy mocskos banda.
Én ma kaptam meg a lezárt hitelre a levelet...
2008 ban belvett 4,2 millio Chf-et fizettem 2013.10 hóig,aztán kifizettem rá 3,4 milliót és ma akartak adni 420 ezret....
ez valami vicc????persze hogy fellebbezek....
Én is kíváncsian várom. Bár nem fizettél vissza sokat hozzám képest.
Én 2007-ben vettem fel 3 milliót, 2013ig fizettem, majd vissza fizettem 4.8Millát. Kiszámolték a bankba, hogy a havi részleteim összesen 2,3 millió volt. így összesen 7,1 milliót fizettem ki a 3 millás hitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!