Kapott e már valaki a Banco Primus-tól elszámoló levelet?
Jani
Részletes a számitás módjáról is kérj, ha lehet a referencia kamatok emeléséről is!
És ezekkel a kezedbe nézezsd át egy ügyvédel.
Beszéltem ügyvédel és aki vissza küldi a papírt az elismeri a bank jól számolt és onnantól nincs kiút!
Tehát ha nem vergödsz a pénzedér nem is jár. 10 emberből 9 beletötődik jó van az ugy!
És a bank erre apellál!
Az ilyen faszokat nem szereti mint én.
A telefonba a nőci minden áron, küldjem a papírt visszafele!
Én nem csak a pénzért fogom végigcsinálni, hanem mert egy szemét mocskos banda az összes.
Ja és soha többet hitel!!!
Üdv mindenkinek,
én 2008 novemberében vettem fel 800ezret. Plusz meglepetés volt 90ezer adminisztrációs díj. 20-22 körül kezdődött majd pár hónap után már bőven 30ezer (volt 42ezer is)felett fizettem végig. Szóval 60 hónapra volt 890ezer és visszautaltak 57ezret. Kértem részletes kimutatást. Nekem is írták a standard szöveget, hogy "önkényesen nem emeltek kamatot". Nekem megvan az összes levél, kifogom keresni a kamatváltozásokat is mert 100%ra emlékszem, hogy volt benne.
2015.02.03.04. hónapra az elszámolt túlfizetést el ne felejtsétek visszaigényelni, a honlapukon a visszautalási kérelmet kell kitölteni.
Csak ezért írom, mert erről úgy látom, senki nem tett említést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!