Kapott e már valaki a Banco Primus-tól elszámoló levelet?
2009. Januári hitel 1.700.000 Ft 6 évre.
Befizetve 3.189.000 Ft.
Visszajár 69.594. ????
Kezdek nagyon aggódni,eddig a legtöbb elszámolás a tökeösszeg kb. 30%-át térítette vissza,még autóhitelnél is,amiket meg irtok még a 10%-a sincs!!!!?????
Én még nem kaptam meg,de kezdek kétségbe esni!
Na végre.
megjött az elszámolás!!2009 ben vettem fel 2.3M forintnak megfelelő chf-t.fizettem 40e-70e havonta,majd kifizettem 1.9M huf-ot 2015.februárban egyben a törzskonyvert cserébe.
az elszámolás alapján 0 azaz nulla forint jár vissza.
indoklás:a társaságunk a kölcsönszerződései tekintetében, egyoldaluan soha nem emelte meg a kamatfelár mértékét.
tisztelettel.BankoPrimus
Köszönöm drága kormányunk,és egyéb pénzügyi ellenörző szerveinek fáradságos munkáját.
2.3M forintnak megfelelő chf
fizetve 52000ft×61hó=3.172.000huf
plusz egy összegben befizetés 1.960.000huf idén februárban.
tehát 2.3M forintnak megfelelő chf-ért befizettem 5.132.000 huf.elszámolás szerint visszajár: 0ft.
a bankoprimus szerintük ez tiszteséges, most kértem egy részleges elszámolást és egy felül vizsgálatot a cégtől.ha nem fog változni jelentősen az összeg akkor jogi útra terelem.Elég sokan jeljelezték hogy valami nem stimmel a Bankoprimus elszámolásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!