Kapott e már valaki a Banco Primus-tól elszámoló levelet?
2009-ben vettünk fel 1.154000 eft,6 évre kifizettünk 2,700000 eft a futamidő letelte elött 1,5 ével.
Visszajár 82000 eft szerintük.
Beszéltem az MNB vel,azt mondták ha a Banco primus azt mondta hogy nem emelt kamatot,akkor az ugy is van.Ez az összeg csak az árfolyam külömbözet.Köszönjük a tisztelt MNB áldozatos munkáját,csak igy tovább.!
Igazábol a táblázatot se tudom értelmezni.
Az első oszlopban összeadom az összegeket,és ami kijött azt kivonom a második oszlopból amit ténylegesen befizettem ugye,akkor is 150ezer körül jön ki,nem értem hogy jött ki a 69...
Megérkezett!2009-ben felvett 540000ft 4 évre,vissza fizettem kb.1200000ft körül. Vissza jár 41000ft
Hát szép.Nekem ez egy lejárt hitel és még csak táblázatot sem küldtek,csak az összeget,hogy mi jár vissza?!A levél végére persze odaírták "Tájékoztatjuk,hogy Társaságunk a fogyasztói kölcsönszerződései tekintetében,egyoldalúan soha nem emelte meg a kamatfelár mértékét."
Köszönöm szépen,de mi van azzal a 150000ft-tal amit felszámoltak az autó megvételekor, illeték ,eredetvizsga, biztosítás stb.amivel nincs is gond,de nekem azt is Chf ban számolták el és én forintban fizettem vissza kamatostól.
Egy hiteltörténeti kimutatást elvileg mindenkinek kapnia kell,énis kaptam...
Érdekes hogy 2 hónapja olvasgatok a témában,pont amihez énis tartoztam,pont az a bank az amelyik gyanúsan alacsony visszatéritéseket produkál,ráadásul minden esetben.Nem hinném hogy pont ez a bank lett volna a "legtisztességesebb"
az igen,az kemény 3% ha jól számolom!?
Eddig ha minden igaz ettől a banktól,függetlenül a hitel hosszától és összegétől,maximum 9%-ot kapott vissza mindenki ahol én eddig olvastam,még más banktól 20-30%-ot....necces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!