Végtörlesztettünk, amikor 2008. 05. hóban felvettük a hitelt 150 Ft. Volt a CHF.2010.12. hóban 230 Ft-tal fizettük vissza az összes tartozást /nem kedvezményesen/ KB. Mennyi lesz az az összeg amit most vissza ad a bank?
Tudom, hogy erre nem lehet pontos választ adni, mert a banktól függ, de egy hozzávetőleges számítást kérnék
olyantól aki ért hozzá. 3.5 M.-Ft volt a felvett
összeg, és 2.5 év múlva, részletfizetéssel együtt,
5.5 M. Ft.lett a végtörlesztés. Tudom, hogy már küldik
az" általuk " kiszámolt összeget,csak kíváncsi vagyok
mennyire számíthatok -kb-.
A visszatérítésnek - amennyiben kapsz vissza pénzt - nincs köze az árfolyamváltozáshoz. Az elszámoltatási törvény szerint az árfolyam veszteségből eredő többletköltség a hiteligénylő terhe.
Kizárólag akkor kapsz vissza pénzt, ha 2008 és 2010 között emelt-e a bank Nektek kamatot és ebből keletkezett többlet költséged, illetve az árfolyamrésből (vételi-eladási árfolyam) eredő többlet költséggel kell elszámolni a bankoknak.
Mivel ezekkel kapcsolatban semmilyen adatot nem adtál meg, még a hozzáértők sem tudnának választ adni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!