Eladhato e egy lakas ha rengeteg tartozas van rajta?
Tartozás átválallással ingyen átadni
vagy
felmérni mennyit ér lakás levonni belőlle a tartozásokat és annyiért meghirdetni!
"felmérni mennyit ér lakás levonni belőlle a tartozásokat és annyiért meghirdetni"
ez a legnagyobb butaság, ha egy 10 milliós lakáson van 8 milliós hitel, akkor te meghirdeted 2 millióért?
akkor is 10-ért kell, és ha a vevő kifizette a 10 millát, akkor az eladó rendezheti a pénzből a tartozásait.
ha lassú lesz a folyamat, és a behajtótól a végrehajtóhoz kerül az ügy, akkor neki is szerepe lesz az eladásban, a vevő majd egyenesen neki fizet, és az eladó csak a különbözetet kapja meg. Ha lesz...
az tuti, hogy jobban felfigyelnek a hirdetésre, de az is fix, hogy ha felhívja az érdeklődő, és kiderül, hogy mégsem annyi az annyi, hanem 5x több, akkor azt mondja, menjen az eladó a sunyiba.
én tuti ideges lennék, ha lakást néznék, és kiderülne, hogy kamu áron hirdeti. így nem lehet vevőt találni.
# 5
Nem kamu ár te annyi fizetsz az eladónak amennyiért meghirdeti bele kell írni a hirdetésbe hogy enni és ennyi teher van a házon!
ilyen a gyakorlatban nem létezik, mert a vevőnek nem annyit kell kifizetnie!
majd én, mint vevő még plusz terheket veszek a nyakamba, hogy egy átverősen hirdetett házhoz hozzájussak?
mert a többi pénzt ki fogja kifizetni?
ha a 10 millára meghirdeti, én mint vevő csak 2 milliót fizetek? a fenét! a jelzáloghitelt ki fogja kifizetni? vagy a vevő, vagy az eladó, de a valóságban a banknak ilyenkor hozzá kell járulnia az adás-vételhez, és ez úgy működik, hogy a vevő első körben a banknak utal.
ne ragaszkodj annyira az elképzelésedhez, mert ilyen nincs!
mondd már meg, hogy valójában ki és milyen formában fizetné meg a tartozást egy általad elképzelt esetben!
vagy linkelj már be néhány ilyen hirdetést, ahol leírják, hogy mennyi teher van a házon! nem hirdetnek így, csak megsúgom.
vagy linkelj be olyat, ahol le van írva, hogy elég csak az ár töredékét kifizetni.
szerintem te kb. 12 éves vagy, és fogalmad sincs, hogy működik ez.
Köszönöm Mr.Kormegálapító!
Nem mindegy hogy közvetlen az eladónak fizeted ki a mondjuk azt a 10 millót vagy van 8 millió tartozás és te fizetsz az eladónak 2 milliót a többi 8 millió tartozást meg majd rendezi aki megvette a házat!
# 9
Ezen kívül mást nem tudsz modani?
Ha autónál van hitelátválalás akkor a lakásnál is biztos van hasonló módszer ilyen helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!