Pénzügyi behajtó hívogat 1200 Ft tartozás miatt, mit tegyek?
A történetem röviden: hirdettem a vaterán egy bringát, de nem csak ott, hanem más oldalon is. Lenyomta vki, h megvenné, de akkor én már egy ingyenes oldalon eladtam, ezt meg is írtam neki. Csakhogy a Vatera ezért jutalékot kért, merth végbement az eladás, hibáa írtam nekik, h nem.
Ezután folyamatosan küldözgettek levelet a tartozásomról, ami 1200 Ft, de nem vettem komolyan. Egészen 1 héttel ezelőttig, amikoris különböző számokról hívott folyamatosan, napi 2-3x egy automata, amiről kiderült, h a Creditexpressz, tartozásbehajtó. Most mit csináljak?
" Lenyomta vki, h megvenné, de akkor én már egy ingyenes oldalon eladtam, ezt meg is írtam neki. Csakhogy a Vatera ezért jutalékot kért, merth végbement az eladás, hibáa írtam nekik, h nem. "
Ők segítettek eladni a cuccot, sikeresen. Az, hogy végül te már nem adtad el, az ő szempontjukból lényegtelen, az aukció sikeres volt. Biztosan megtalálod abban az ÁSZF-ben, amit belépéskor elfogadtál, de tuti sosem olvastad el azt, hogy ilyenkor is fizetési kötelezettséged van.
1
Ha az adásvétel nem történt meg és ezt írod az értékelésnél, nincs jutalék!
2
1200 Ft-on sz@rozol?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!