Paypal dispute idő után?
Ha lejár a Paypal dispute ideje akkor is van lehetőség valahogy megindítani a dispute folyamatot?
Külföldről rendeltem de máig nem ért ide a termék viszont még 4 napom van a dispute lehetőségig.
Azt viszont nem akarom, hogy megindítom a dispute-ot és rá meg 1 hétre megérkezzen a csomag, mert akkor viszont én tennék jogszerűtlenül.
Sokan keverik meg mindig az idohatarokat....
A paypal 45 (mostmar 180) arra vontakozik, ha en pl. neked kuldok penzt, te meg cserebe kuldesz nekem termeket DE NEM az eBay keretein belul uzletelunk.
Ha eBayen vetted a cuccot es Paypallal fizettel, akkor oda van irva, hgoy estimated delivery, ami lehet 15 days vagy vmi datum, pl. hogy feb 5 mar 8
Eddig KELL VARNI, vagyis mar 8.
Es ha nincs cucc akkor marc 9 irsz az eladonak, hogy hol a cucc, ha nem valaszol vagy nem ugy ahogy szeretned (vagy mar torolte magat) akkor ebay dispute es majd visszakapod a penzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!