Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 10 millió hitel lakásra,...

10 millió hitel lakásra, aztán kiadnám albérletbe?

Figyelt kérdés

Szóval, szeretnék felvenni 10 millió hitelt a lehető leghosszabb időtartamra (lehet akár 50 év is).

Így ha a hitel 40 ezer havonta és én kiadom a belvárosba havi 100 ezerért a lakást, akkor keresek vele +60 ezret havonta, ami nem rosz. Csak ugye hitelt nem adnak munkanélkülinek, ezért kell keresnem munkát, de az nem gond.

Vélemény?

2015. febr. 11. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy vannak hosszabb távú tervei még nem megalomán. A gondolat nem rossz, mert olyan eszközbe fektetne, ami képes jövedelmet termelni mellékesen,persze ha jól van "konfigurálva" az üzleti terve rá. Csak épp nála most még rosszak a keretfeltételek hozzá . A 3-3,5 millió önerőt 1 év alatt össze lehet rakni megfelelő fizetésből, vagy akár ahogy írtam is annyiból vidéki megyeszékhelyen tud venni lakást, amit havi 40 körül ki tud adni. Nem kell ehhez 30 évet dolgozni. Ez egy vágyszintű igény , ami minden munkanélküliben ott van valahol, hogy jobb legyen a helyzete. Az más kérdés, hogy ez egy olyan passzív jövedelmi forma lehet, ami mellett bevételtől függően még álláskeresési járadékot is kaphat. De az nyilván nem életszerű, ahogy később ő is rájönne , hogy 10 milliós ingatlant annyiért nem fog tudni kiadni és a havi 100 ezres bevétel sem lenne elég ahhoz, hogy ne kelljen mellette dolgoznia, ha már egyszer ennek a többszörösét is meg tudja keresni. Erre épp jó példa a kétheti 175 ezres fizetés, amit osztok én is, bár én egy kicsit többet tudok félretenni ettől kéthetente, amiből többek között én is ingatlanba fektettem, ami mellékesen is hoz így bevételt.
2015. febr. 12. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
jav: a 175 ezres kétheti fizetés, egy másik kérdésnél volt. Elnézést érte :-))
2015. febr. 12. 13:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a célom, hogy ne kelljen egész életemben dolgoznom, mert nem erről szól az élet. Vagyis nem erről kellene szólnia...
2015. febr. 12. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:

"Az a célom, hogy ne kelljen egész életemben dolgoznom, mert nem erről szól az élet. Vagyis nem erről kellene szólnia..."

Nahat, ez derek, de egesz pontosan hol tartasz most?

2015. febr. 13. 09:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát munkanélküli vagyok :D
2015. febr. 14. 07:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Dolgoztal-e valaha? Mit?
2015. febr. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!