Segítség! Bővebben lent?
Figyelt kérdés
Ma rendeltem Ebay-ről 4 telefontokot... mikor fizettem volt 2 lehetőség: mastercard (ami nekem van) vagy paypal... azt olvastam hogy a paypal biztonságosabb. Most, hogy a mastercard utalást választottam, lehet hogy többet vonnak le vagy mi? először rendeltem ebayről.:S
u.i.:bocsi hogy ide írtam ki, de aki tud segítsen légyszíves
2015. febr. 5. 01:19
1/7 anonim válasza:
Ha utaltad akkor elég sokat levonnak.
Viszont a kérdésedből az jön le hogy kártyával fizettél, ez ingyenes.. (Vagyis nem ingyenes, de elhanyagolható amit levon utána kis összegeknél)
2/7 anonim válasza:
Egyébként szerintem az Aliexpress sokkal jobb mint az eBay. Olcsóbb és egyszerűbb is. Igaz sokan azt mondják hogy az eBay jobb, de nekem az ali jobban tetszik.
3/7 A kérdező kommentje:
Mastercard segítségével 2000 ft értékben, ami nem annyira kis összeg... mégis mennyit vonhatnak le, és ha le is vonnak a 2000 ft-on kívül, be lehet őket panaszolni? ill. esetek hány százalékában történik ilyen, hogy tisztességesen levonnak 2000 ft-ot, de jogtalanul elvesznek még xy forintot mert nem paypallal fizettem?
2015. febr. 5. 01:26
5/7 anonim válasza:
Nem az eBay vonta le tőled, hanem a bankod, ha jól tudom 0,1%-át a fizetett összegnek, ezért mondtam hogy elhanyagolható. És a kis összeget úgy értettem, hogy 100 ezreknél kisebb.. Egyébként ha van netbankod, meg tudod nézni hogy mennyit is vont le pontosan, és hogy milyen árfolyamon váltott..
6/7 A kérdező kommentje:
Uhh, köszönöm szépen.:))
2015. febr. 5. 01:29
7/7 anonim válasza:
Egy akkora cég mint az ebay nem teheti meg hogy jogtalanul vonjon le :D még ha többet is számolnának fel az is le van írva a szerződés kisbetűs részében, ez garantált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!