Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Valaki tud erre megoldást?...

Valaki tud erre megoldást? Mert én már a hajam tépem!

Figyelt kérdés
A történet: fél éve munkanélküli vagyok. Ne higgye senki hogy ültem a fenekemen mert nem. Folyamat jelentkeztem több tucat állásra. (érettségizett ember vagyok szóval hülye se vagyok :).)Albérlettel elcsúsztam. Ahova eltudnék menni oda kell min 50ezer elindulni mert vidéki v ilyesmi. Már a sokadik állást kellett visszamondanom azért mert nem tudnék miből elmenni dolgozni. (senki nem tud kölcsönadni). Nyamvadt 150 000Ft kéne és max fél év alatt helyreállna minden. De a bankok meg ilyesmik nem adnak ennyit se mert nem tudok felmutatni jövedelemigazolást. Akkora ördögi körbe vagyok hogy nemigaz :@ ...Valaki ötlet? (Normális válaszokat írjatok kérlek titeket!)

2015. jan. 14. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:

"érettségizett ember vagyok szóval hülye se vagyok"

Az érettségivel a mai világban kitörölheted.

Hol laksz? Mi a szakmád? Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány? Milyen az önéletrajzod? Van munkatapasztalatod? Milyen nyelveken beszélsz?

2015. jan. 14. 12:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi ;) nálam jobban senki se tudja hidd el h kitörölhetem vele. Nincs szakmám. 21/L. A többi privi ha te vagy fanta....
2015. jan. 14. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fanta :D
2015. jan. 14. 13:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Ak sorry. De mégegyszer utoljára: ÖTLETEKET KÉRNÉK! (azon kívül h töröljem ki!) ......képzeld bele magad a szituba és azt írd amit te ilyen helyzetbe tennél! Hátha tudsz valamit amit én nem próbáltam! Kössz!!!!
2015. jan. 14. 13:54
 5/9 Nosco ***** válasza:
Nem elég emailen küldeni! Személyesen vidd el több helyre! Kereskedelembe sokszor keresnek munkaerőt. Aldi, Lidl, Spar, Penny, valami csak van a környékeden. Próbálkozni kell egyszer csak bejön.
2015. jan. 14. 20:04
 6/9 A kérdező kommentje:
személyesen is voltam......:/ .....lassan feladom. Összesen kb 100 jelentkeztem(email+személyesen). Szted? :S ...kicsit se vagyok már idegbeteg....elfogyott a türelem így 6 hónap után
2015. jan. 14. 22:53
 7/9 A kérdező kommentje:
*100-szor*
2015. jan. 14. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:

munkásszálló és többen álljatok össze lányok és irány az albérlet Pesten vagy Győrben

Győrben olyan emberek kapnak 150ezres fizetést, gyakorlatilag hajléktalanok és csavargók. egyszer csak meglátom vadi új, feliratos munka-ruhában és mondja, hogy épp most adja fel az 5 éves szemétszámláját, mert eddig nem fizette és mondja hogy egy beszállítónál van, 9 óra munka, és a gépet kell figyelnie és törölgetni valamit

2015. jan. 15. 18:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó. Már próbáltam. Sajna egyik ismim se hajlandó vidékre jönni. Ennek ellenére nem adtam fel és még az ország másik felébe is jelentkeztem. Pár helyről vissza is hivtak, persze előleget egyik se akart adni.márpedig ha az ember messze megy dolgozni ak az első hónapot túl kell élni (hetente odavissza utiköltség, kaja) 50ezer. DE NINCS MIBŐL ELINDULNI!!!! .......már minden követ megmozgattam. Szopas az egész :/
2015. jan. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!