3 hete a hajam kezelhetetlen, száraz és nehéz kifésülni. Valami megoldást tudtok?
A nyaraláson medencés szállodában voltunk.
3 napon 3-4 órát fürödtem, és utána rögtön átmostam a hajam. DSe azóta borzalmas
eddig olyan hajam volt, amit a fodrász is megirigyelt, dús, fényes és egészséges, hamar kifésülhető
most meg reggel-este fésülködök és 14- 18 perc alatt sikerül csak nagyon fájdalmasan, pici tincsenként(a kefém elég jó minőség, eddig bevált 4 éve ilyen típust használok)
azóta már elég sokszor mostam hajat, de ugyanolyan borzalmas
valami ötlet?
persze az is lehet, hogy a klóros, medencés víznek semmi köze és most ez egy ilyen időszaka a hajamnak
(eddig zsírosodott, azután korpásodott, most meg nem zsíros, nem korpás viszont száraz, és a fésülködés kész kínszenvedés)
15l
bocs, ha hosszú lett
A Schwarzkopf Gliss Kur termékeit ajánlom. :) (a sárga csomagolásúak) Én sampont és hajpakolást használok (meg Kallos hajvégápolót és mézes balzsamot, majd leöblítéshez ásványvizet, persze nem sokat :D), nekem termeszetéből adódóan száraz a hajam, de úgy vettem észre, hoigy amióta ezeket a szereket használom, kezd helyreállni. Eddig utáltam a hajamat, most viszont vannak olyan pillanataim, amikor kifejezetten tetszik. :)
Ja, és az én hajamnak nem tesz jót, ha túl gyakran mosom, attól csak szárazabb lesz, hetente 1-2-szer szoktam mosni.
Remélem tudtam segíteni. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!