Nagyon gyorsan zsírosodik főleg a homlokom és a hajam. Nincs valami hatásos megoldást? Már teljesen kikészülök, semmi nem használ.22/L
A homlokom annyira fénylik, hogy tisztítás után 2-3 órával már szörnyen néz ki, ha elmegyek valahova a mosdóba is azért járok, hogy lemossam.:(
A hajam 1nap után zsíros, az sem segít, ha kitolom a hajmosást, meg semmilyen sampon, kence stb...
Elvileg nem hormonprobléma, legalábbis a leleteim alapján.
Igen, én is használok száraz sampont, így kibírja 2 napig, de második nap már akkor sem az igazi.
Arcra használok BB krémet, púdert is, de semmit nem segít, ugyanúgy fénylik pár óra múlva, mintha rá sem tenném.:(
Egyáltalán nem drága,egy próbát simán megér. Még nem próbáltam de az ismerőseim is mondták,hogy nekik nagyon bevált(és persze láttam is,hogy tényleg nagyon szép az arcbőrük),pedig olyanok mondták akik ilyen-olyan okból zsíros/aknés bőrűek voltak.
Nekem most derült ki hogy góc a mandulám,amitől elég rendesen tönkrement a bőröm(óránként törölgetem,mert annyira fénylik,zsíros,és tiszta akné lett az egész),szóval én mindenképpen kifogom próbálni a terméket,ha gondolod írok majd privátba hogy milyen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!