Hatásos módszerek?
Tejet, tejterméket abszolút nem fogyasztani, fél év kell míg kimegy a szervezetből és csökkennek a pattik. Az alábbi gyógyszertári cuccok nem drágák, de hatásosak:
1) Lassari paszta 400 Ft-ért keverik ki.
2)Valamint 3%-os szalicilsavas kenőcs. Receptje: 30 gramm vazelin + 1 gramm szalicilsav. 350 Ft. Éjszakára kenni hetente 2-3-szor.
3) Aknesol-t is elkészítik, ha kell. Receptje:9 gramm Methenaminum, 0,45 gramm Tintura benzoes, 60 ml alkoholos oldat, 1 gramm szalicilsav. 900 Ft. (és nem 1400 Ft mint a gyári)
4) Aspirin maszk [link]
5) Paleolit étrend: [link]
Mielőtt elmentem bőrgyógyászhoz, előtte mindig leradíroztam az arcbőröm, majd kamillás vizzel gőzöltem az arcom, aztán kinyomkodtam, tonikkal áttöröltem, aztán pár perc mulva regeneráló arckrémet kentem rá vékony rétegben. Nekem sokat javult tőle, persze amit a bőrgyógyászom írt fel arclemosót, és éjszakai krémet, hihehetetlen változást hozott! :) Lehet neked is érdemes lenne elmenni egy bőrgyógyászhoz, lehet hogy még gyógyszert is írat fel, testvéremnek az mulasztotta el teljesen. Remélem segitettem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!