Segítség! Nátha 8 hós babánál! Milyen hatásos módszerek vannak amivel vissza lehetne fogni a betegséget?
apa hazahozta a náthát.folyik az orra tüsszög.
hiába volt kézmosás,maszk,szellőztetés!elkezdett fiamnak is folyni picit az orra és tüsszög.(cebion cseppet kap minden nap)
hagymatea?kamillatea?vagy esetleg valami ami beválik!
Az utolsónak írnám, hogy az orrszívás egyáltalán nem ártalmas, sőt, ha csak reggel és este szívná valaki a gyerekének az orrát, aki nagyon nagyon náthás, akkor a sok váladék, aminek távoznia kell, az nem jön ki, hanem lerakódik, amitől lesz egy arcüreggyulladása a gyereknek. Illetve nem fog levegőt kapni, plusz, ha nem szelel rendesen egy kisgyerek orra, akkor még a füle is begyulladhat.
Szóval kedves kérdező, inkább szívd annyiszor, ahányszor csak kell, ha óránként, akkor óránként. Akkor tisztul.
A nátha meg egyébként is orrnyálkahártya duzzanatot tud okozni, ezért a Fenistil csepp, illetve az ehhez hasonló gyógyszerek, amik nyugtatják a nyálkahártyát, így tehát nem lesz gond belőle. És amúgy ha a babának félóránként folyik az orra? Akkor se szívja ki az anyuka? Azért írtam, hogy ahányszor csak szükséges. Mert bizony van olyan nátha, ahol óránként szükséges. És ha az anyuka nem szívja ki, akkor lehet belőle gond.
Én még soha nem hallottam amúgy, hogy káros lenne az orrszívás. Múltkor kifejezetten gyermekorvos írta a papírunkra a gyógyszerezés mellé, hogy gyakori orrszívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!