Fundament, Otp, Axa lakáskassza jobb? 7-8 évre szeretném.
A páromnak volt Fudnamentája, és most amikor lejárt, kicsit kellett velük vitatkozni. El akarták velünk hitetni, hogy még egy hónapot be kell fizetni. De a párom mondta, hogy ő anno 5 éve decemberben kezdte fizetni, tehát a januárit már nem kell fizetnie. Megtaláltuk a papírokat, és vittük, erre ők mégegyszer "utánanéztek", és kiderült, hogy tévedtek. Szóval igaza van annak, aki írta, hogy a kifizetésnél mindegyik b@szkódik.
Egyébként összegezve azt mondta párom, hogy nem sokkal járt jobban vele, mintha a párnacihába gyűjtögette volna.
Nézd, egy dolgot tarts szem előtt. Ha nem raksz félre egy fillért se, akkor egész biztos, hogy sosem fog összejönni a beugró egy lakáshoz.
Döntsd el magadban, mit szeretnél és azt is, mit vagy hajlandó ezért megtenni. Ha bizonytalan vagy magadban, akkor takarékoskodj először csak egy bankszámlán. A havi 10.000Ft nagyon kevés ahhoz, hogy belátható időn belül ebből akár 1 mill Ft összejöjjön. Tegyél félre többet és nézd meg, hogyan bírsz a maradékból megélni.
Egy 4 mill Ft-os hitel 30 éves futamidővel számolva kb havi 30-35.000Ft. Ennyit kellene félreraknod ahhoz, hogy megérezd, tudnál-e egy lakáshitelt törleszteni.
Szia!
Nagyon jól gondolkodsz ,hogy már jó pár évvel előre tudod, hogy el kell kezdeni a gyűjtögetés! Az is igaz, hogy 10 nél több kellene, hogy ennyi idő alatt sikerüljön, de ha most ennyi fér bele akkor ennyivel kell elkezdeni!Én egy független tanácsadó vállalatnál dolgozok szívesen segítek neked, bár nem tudok duplázást ígérni mint az előttem lévő hölgy, de sztem ezt te is érzed hogy kicsit sántít..
Én olyan szerződést ajánlanék amit később emelhetsz csökkenthetsz, és jól kamatozik persze és 10 év után kamatadó mentesen kiveheted a pénz..
sztem egy kötetlen beszélgetést megér..ha érdekel írj az e.mailemre
de akárhogyis kezd el( mindegy hogy velem vagy mással) ha tényleg szeretnéd, mert csak ugy fog összejönni a vágyott lakás:)sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!