Miért nem tudok belépni az Otpdirektbe? Részletek lentebb. FONTOS
Kb 3 éve vagy már több is hogy megvan a bankkártyám. Pár napja felhívtam az otp-t hogy nem tudok az azonosítómat és a jelszavamat sem mivel soha nem léptem fel rá. Telefonon elmondták az azonosítómat, tegnap pedig elküldték levélbe a jelszót. Megpróbáltam belépni, és azt írta ki hogy " hibás a számlaszám formátuma"
10.sikertelen belépés után pedig kiírta a számítógép hogy letiltotta az azonosítómat és csak 24 óra múlva léphetek fel. Azóta sem tudok fellépni. Ma pedig azt írta ki hogy lehet hogy helytelenül írtam be a jelszót vagy az azonosítót.
Pedig mindent jól írok. Mi lehet a baj?
Eleve mikor megcsináltattad a kártyát, kaptál 1 rahedli papírt.
Ha kérted az internetbank hozzáférést (mert asszem alapból ez nincs) akkor kaptál olyan papírt amin rajta van a számlaszám, az azonosító, és mikor csináltattad a kártyát akkor kérték, hogy írj be egy 7 számból álló kódot, na az a jelszavad.
és igen, ha sokszor elrontod akkor letilt, mert úgy veszi, hogy valaki felakarta törni.
De soha nem léptem még fel rá... csak ünnepek előtt próbáltam legelőször fellépni..
jól írtam a számlaszámot is láttam hogy már a 117 oda volt írva de valamiért ígysem fogadta el..
pedig jó az azonosítóm is meg a jelszavam is.mivel az azonosítót telefonon keresztül mondták meg nekem, a jelszót pedig levélben küldték el nekem.
A legeslegelső belépéskor meg kellett változtatni azt a jelszót amit vagy ők adtak vagy szerződéskötéskor írtál be... Én múlt évben kötöttem és nyomatékosan felhívták a figyelmemet hogy - már nem emlékszem hány napon belül - de lépjek be és változtassam meg a jelszót a belépéskor mert csak egyszeri jelszó ez...
Szerintem ha személyesen bemész, már csak úgy tudod orvosolni a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!