Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tegyek? Hogyan fogják...

Mit tegyek? Hogyan fogják vonni a pénzt?

Figyelt kérdés
Az OTP-nél van "A" hitelem tudjátok hogy a fizumon kívül még mínuszba mehetek egy bizonyos összegig.Eddig minden hónapban kaptam rendesen a fizut vont belőle egy másik bank hitelt,de a munkáltató azt mondta jövő hónapban nem tud utalni 10.-éig maradok mínuszban.Ugye a bank meg vonna...de miből...
2010. febr. 5. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Jelezd a másik banknak már most, hogy nem fognak tudni vonni tőled a hó elején, mert csak 10-én kapsz fizut. Itt 2 dolgot javasolhatnak.. Egy későbbi időpontban újra próbálkoznak a levonással, vagy adnak neked egy számlaszámot, amire a fizud kézhezvételét követően egyszeri átutalási megbízással utalhatod át a törlesztőt. Szerintem azért jelezd a banknak a késedelmet, mert így ha esetlegesen fizetési emlékeztetőt küldenének, aminek díja van, akkor ezt mondjuk pl. nem számolják fel.. de persze ez nem mindenhol van így.. jobb nekik előre jelezni a csúszást!
2010. febr. 5. 14:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Azt hiszem így teszek majd.Más ember azt mondta levonják mínuszba így a következő fizum kevesebb lenne.Gondolom akkor nem így működik.
2010. febr. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!