Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a vállalkozó minimálbérre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a vállalkozó minimálbérre jelent be, akkor ez azt jelenti hogy a 20% tartásdíjat a nettó 60600 Ft-ból fogják vonni?

Figyelt kérdés
Bár jelenleg a gy.t minimum 17.300, de folyamatban van a per, hogy 12000 Ft-ra mérsékeljék.
2011. ápr. 29. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ítélet úgy szólt, hogy a nettod 20%-a akkor igen, abból.

Viszont ha van benne x% DE MINIMUM kikötés akkor a minimumot.

Mellesleg nem szép a gyerektől sajnálni a pénzt...

2011. ápr. 29. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
ha tenyleg minimalbert keresel,akkor igen. Ha hazudsz, es ennel tobbet keresel, akkor ha van benned egy cseppnyi joerzes,normalisan tamogatod a gyereked es a valos fizud 20 %at adod, de legalabb 30 -40 ezer ftot....
2011. ápr. 29. 17:15
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
én megkértem a fönököm h minimálra jelentsen be és abból vonják a 20%ot,mert a gyerekem évről évre direkt megbukik az iskolában. Ezt így a képembe is vágta. Nyáron tölti a18at és még csak most megy 10.ikbe,ha megy egyáltalán. Csak azt nem fogta fel a szentem h nem velem b.aszik ki,hanem saját magával. De ő ugy gondolja h legalább a mostoha testvérének ennyivel kevesebb jut
2011. ápr. 29. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

17.36-nak

Attól a gyerektől nem a pénzt kéne megvonni, hanem pszichológushoz kéne vinni. Ezekszerint annyira megviselte a válás, és annyira féltékeny az új családodra (amit megértek), hogy teljesen kicsinálja magát. Nem baj, emberek... azért váljunk csak el agybafőbe és csináljunk még 8 nőnek féltestvér-gyereket.

Talán foglalkoznod kéne azzal a gyerekkel, és kárpótolni lelkiekben a veszteségéért és fájdalmáért!

Istenem...

2011. ápr. 30. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

17.36 vagyok

utolsó,hol irtam h 8 nőnek csináltam gyereket? Mit vádaskodsz? Te egy elhagyott nő vagy egy válást megviselt gyerek? Majd hagyom h a feleségem felszarvazzon,nem? Írtam talán h nem foglalkoztam a gyerekemmel? megtettem mindent amit tudtam,de nem alakult túl jól

2011. ápr. 30. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

melléfogtál :) én egy boldog, házasságban élő nő vagyok :)

csak nagyon elítélendőnek tartom, hogy ahelyett, hogy a gyereked lelkét próbálnád gyógyítani, amin te és az anyja ejtettétek a sebet, helyette megvonod a gyerektartást (mert a csökkentéssel, a tudatos csalással!!! megvonod egy részét). Inkább többet kéne adnod és elküldened a plusz pénzből pszichológushoz!

Nem túl intelligensen oldottad meg a problémát...

2011. ápr. 30. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
nem fogod neked magyarázkodni h mi mindent tettem azért h jó legyen a kapcsolat
2011. ápr. 30. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:

-d

k

2011. ápr. 30. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

nem támadni akarlak, de még mindig nem érted... nem kérdeztem, nem beszéltem arról, hogy mi a fenéért léptél le. arról beszéltem, hogy a gyereked lelkibeteg! Hogy segítségre van szüksége, mert szenved, és ez a szenvedés úgy jön felszínre, hogy "ezt neked ba.d meg, xarok mindenbe bele, xarok az elvárásokra, hiszen te, az anyám és az egész világ xartok rám. xartatok rám akkor is, amikor elváltatok, amikor lelki nyomort hoztatok rám!"

Ezen a szenvedésen kéne segítened, elvinni egy pszichológushoz, aki segít neki feldolgozni, hogy az apja elhagyta (akármiért is, nem érdekes) és új családot alapított, aminek ő nem része, és akikhez képest nyilvánvalóan nem szereti őt, akikkel lecserélte őt (hiszen a gyereked igy érezheti). Ezen baromira nem segít, hogy megvonod tőle a gyerektartást. Ezen az segít, ha foglalkozol vele, ha visszanyered a bizalmát, a szeretetét, és ha elviszed valakihez, aki segít ezt neki feldolgozni. Tölts MINŐSÉGI időt a gyerekeddel, ne érezze, hogy az új gyerekedet jobban szereted, hogy lecserélted, hogy az új gyereknek van apja, az az apa, aki az ő apja kéne legyen... az új nő, az új gyerek ellopta az apját. Akkoris igy érzi, ha nem igy történt!

Ebben a helyzetben, az ő lelkében mindegy, hogy ki volt a hibás a házasságban!

2011. ápr. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!