A Citibank megszüntette a hitelkeretemet. Ha megkapom a fizetésem, akkor Azt egyből le is inkasszózâk as egészet? VVagytudok kivenni pénzt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 14:20
1/11 anonim válasza:
Miért szüntette meg? Mennyi volt? Mennyi a fizetésed?
2/11 A kérdező kommentje:
Azt írták levélben,hogy januárban változnak valami szabályok,előírások. És így megszüntetik. 300.000 a Keret és 200.000 a fizum. Nagyon sziven ütne ha nem tudnám a fizum felvenni.
2015. jan. 1. 14:30
3/11 anonim válasza:
Pedig nem fogod tudni levenni, mert ott a szerződésben, hogy a hitelkeret megszűnésekor azonnal esedékes a teljes összeg törlesztése.
Egy esélyed van, azonnal új számla nyitása, és arra kérd a fizud, ide meg fizess be, amennyit tudsz, de elég csúnyán kamatozni fog...
4/11 anonim válasza:
attól függ, mennyi minuszod van!
5/11 A kérdező kommentje:
Ez marhajó. És MIT Gondol a bank? Miből fogok élni 1 hónapigk
2015. jan. 1. 16:20
6/11 anonim válasza:
nehogy a bank legyen a hibás... aláírtad a szerződést, a hitelkeret felülvizsgálható, meg is szüntethető, ez van.
Te miért nem gondoltál arra, hogy akkor is meg kell élned valamiből, ha ez megtörténik?
7/11 anonim válasza:
Érdekes, mert ha érkezik minden hónapban 200 ezer ft rá, akkor miért szüntette meg? Nem volt, hogy nem ment rá pénz.
8/11 anonim válasza:
Gratulálok a stílusodhoz.
Kérdeztél, válaszoltam.
Hiába hisztizel, teljesen jogos, amit csinálnak, és már bánom, hogy azt írtam, nyiss másik számlát. Az ilyenek megérdemlik a sorsukat.
9/11 A kérdező kommentje:
Te nem válaszoltál. Hanem mindjárt okoskodtál. És bunkóztál.
2015. jan. 2. 22:16
10/11 anonim válasza:
Nekem OTP-nél volt ilyen de tudtam is ,hogy megszüntetik a keretet mert 2 vagy 3 hónapja már nem érkezett rá munkabér! Egy összegben kellett kifizetnem az a mínusz összeget ami a számlán volt. Illetve lehetett volna részletben is de jobbnak láttam egyben úgy nem volt olyan sok feltételhez kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!