Mit kell megadni CITIBANK-nál a közleménybe, ha "simán" utalni szeretném a visszafizetést? SOS!
A webbankban nem vagyok jogosult írásban a kérdésre... az eszem megáll...
Postai úton nem kaptam számlakivonatot.
A telefonon megint várakoztattak, több, mint 2 perc lett volna a várakozási idő, a múltkor is majd 700 Ft-os telefonköltséget számoltam. Nem hívom fel őket!
Az ügynök, aki kötötte velem ezt a vacakot, nem tudta, ígérte visszahív, de azóta sem tette.
Kifutok az időből, nagyon szépen kérem, valaki mondja meg nekem, ha átutalás útján szeretném a visszafizetést, ehhez az elektronikus számlában megtaláltam a szükséges számlaszámot. De semmilyen utalás nincs arra vonatkozóan, hogy NEM csoportos beszedési megbízásnál milyen azonosítót kellene beírnom az utalásom közleményébe???
VAGY EGYÁLTALÁN MIT KELL BEÍRNOM A KÖZLEMÉNYBE?
Igen, hitelkártya. :(
Vissza szeretném fizetni a hitelkártyáról elköltött pénzt.
2. válaszoló
Nincs benne csak a számlaszám, ahova utalnom kell a visszafizetést, az addig oké.
De mit kell beírnom a közleménybe? Kártyaszámom? Nevem? Mert a számlaszámra való utaláshoz nem írtak azonosítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!