Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Citibankos számlára lehet...

Citibankos számlára lehet utalni pl OTP bankfiókból?

Figyelt kérdés
Vagy úgy drágább mert felszámolnak valami díjat érte? Vagy citibankos számlára csak citibanktól lehet?

2014. jún. 2. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
akármelyiről lehet akármelyikre, az utalást meg ha saját számládról csinálod akk a díja függ a számládtól is mert lehet h egy hónapban pl. 2szer utalhatsz ingyen akárhová, de am drágább más banknál vezetett számlára utalni vmennyivel
2014. jún. 2. 23:30
 2/8 A kérdező kommentje:

életemben 1x utaltam csak :)

tudod azért kérdezem mert a citibank az 30km-re van és lehet nem érné meg elmenni oda meg vissza (tuti hogy nem) mintha pl otp-ből szomszéd városból (10km) utalnék.

2014. jún. 2. 23:41
 3/8 A kérdező kommentje:
úgy kb hány ft utalni?
2014. jún. 2. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:

változó, mondom van olyan számla(csomag) h ingyen is lehet utalni, de am meg kell nézni a bank vonatkozó hirdetményét/kondíciós listáját

de most citibankos vagy és otp-re akarsz, vagy otp-s és citibankosra, vagy más?

mert pl. ha otp-s vagy akk számlafüggő, tempo és junior számla 0,4% de minimum 186 ft és maximum 4994 ft, jump számla 300 ft, net és prémium számla 0,3-0,4% és nincs minimum

[link]

kb ilyen lehet fordított irányban is

2014. jún. 2. 23:56
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem k&h van csak elsőre ez ugrott be hogy otp
2014. jún. 2. 23:58
 6/8 A kérdező kommentje:
k&h-s vagyok, citibankosra kellene utalnom
2014. jún. 2. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:

A saját bankszámládról bármelyik belföldi bankba tudsz utalni. (És külföldibe is.)

Hogy mennyibe kerül, azt itt találod:

[link]

2014. jún. 3. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor válaszolok a kérdésre is: ha te nem vagy OTP ügyfél, akkor az OTP-ben NEM tudsz másik bankba utalni. Csak OTP-s számlára tudsz befizetni. Akkor tudnál utalni OTP bankfiókban, ha lenne ott számlád. De majd ők is elmondják, ha nekem nem hiszed el.

Ha ilyet akarsz, akkor azt a postán kell csinálni, csekken. Persze nem lesz ingyen, legalább 500 forint, összegtől függően.

2014. jún. 3. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!