Most akkor mennyit kell visszafizetni a providentnél?

Figyelt kérdés

Olvastam meg halottam olyanokat hogy a dupláját kérik vissza, de megnéztem a oldalukon a hitelkalkulátorba hogy pl. 50 ezere 56 ezeret kell visszafizetni 35 hetes törlesztéssel vagy 200 ezerre 237 ezeret kell fizet vissza 56 hetes törlesztéssel.

Akkor most hogy van ez?

2014. dec. 21. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem kérsz otthoni szolgáltatást, akkor teljesen vállalható a törlesztés. A Providenttel általában az otthoni szolgáltatást választók fürdenek be, ott nem ritka a 2-2,5-szeres visszafizetés sem.
2014. dec. 21. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

"Olvastam meg halottam olyanokat"

Hja, hát az emberek hülyék, írnak meg mondanak mindenféléket.. Ne hallgass rájuk, menj a tények után!

Azt hiszik, a 400%-os thm azt jelenti, 4x annyit kell visszafizetni. Buták.. Na mindegy is... :(

2014. dec. 21. 19:16
 3/10 A kérdező kommentje:

# 2

Ilyen ego válaszokból köszönöm nem kérek!

Hol van 400% thm?

2014. dec. 21. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
#3, a válaszban nem írtam magamról, mi alapján minősíted egonak?
2014. dec. 21. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
mekkora a kamatláb, a thm, mekkora futamidővel számolsz, milyen gyakoriak a fizetések,illetve a kamatfordulók. ezeket behelyettesítgeted egy annuitásos hiteltörlesztés képletbe, beírod számológépbe, és ennyi.
2014. dec. 21. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:

# 4

Nem kell írni magadról a stílusodból le lehet szűrni!

2014. dec. 21. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Na hát akkor válaszold meg te: hogyan lehetséges, hogy pár ember úgy nyilatkozik, hogy tökéletesen ellentmond a tényeknek?

Ha besértődtél, gyanítom te is azt hiszed, a dupláját kérik vissza, holott már utánajártál a tényleges adatoknak is. Ha még mindig bizonytalan vagy, nos, az elég sokat elmond rólad...

2014. dec. 21. 23:44
 8/10 A kérdező kommentje:

# 7

Nem sértődtem meg csak nem szeretem a felgam beképzelt stílusú embereket mint te is vagy, de téma lezárva mert ez nem egy szabad fórumtéma.

2014. dec. 21. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..

Szóval te sem tudod, mit jelent a THM... OK, értelek már, te magadra vetted a lebutázást, és besértődtél... :) Szép estét!

2014. dec. 21. 23:58
 10/10 A kérdező kommentje:

# 9

Én tudom mit jelent a THM mért másolod be ehhez a kérdésed? XD

2014. dec. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!