Hogyan tűnhetett el 40 ezer forint a számlámról, nyom nélkül?
Nem tűnhet el. Mindennek látszania kell a számlatörténetben.
Igaz, nem minden tűnik fel azonnal. Pl. kártyás vásárlásoknál telefonra jön az sms és az új egyenleg. De a számláról még konkrétan nem történt meg a levonás, tehát ott egy ideig több pénz látszik, mint amennyi a valós egyenleg. De valahol ki is írja, hogy egyenleg és elkölthető. Mert a kártyás vásárlások valamikor csak napon, vagy egy hét múlva kerülnek könyvelésre a számlán.
Ez igaz, viszont a legutóbbi kártyás vásárlásom már ott van. Azóta nem vettem semmit.
Amúgy valami nagyon nem stimmel. Most a számlatörténetben tételesen összeadtam minden kiadást, hónapokra visszamenőleg. A tegnapi 30 ezres pénzkivételt(ez még nem jelent meg a számlatörténetben, de minden más igen) beleszámolva , ha összevetem a bevételt és a kiadást, nem 40 ezer hiányzik, hanem 135 ezer.
Biztos van rá logikus magyarázat, vagy félrenéztél valamit.
Hó végi/elejei egyenlegtől kezd el számolni.
A legjobb, ha bemész a bankba, ott elmondod, hogy mi a problémád és együtt átnézitek.
Kártyás vásárlások összege az egyenlegedből azonnal levonódik, a tranzakció viszont az adott értéknapra később könyvelődik.
Magyarul: szombaton vásároltál egy kisboltban, az adatokat pedig majd kedden látod a számlatörténet szöveges részében, az egyenleged viszont szombaton mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!