Mibe fektessem a pénzem? Ötszázezer forint.
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 13:23
1/12 anonim válasza:
Azt kb semmibe, rakd el télire.
2/12 anonim válasza:
Ja, ez kicsi ahhoz, hogy valami értelmesbe nyomd bele. Kösd le 5 évre és szép kamatot fog hozni.
3/12 A kérdező kommentje:
Évi 3-4 százalék neked szép kamat? Őt év múlva lesz belőle maximum hatszáz.
2014. nov. 28. 15:04
4/12 anonim válasza:
-nyelvtudásba
-szakmába
vagy egy nagymellű dögös szőkébe.
kinek mire van igénye!
5/12 anonim válasza:
Vegyél eurót, mert az február körül 330-ra szokott felmenni.
6/12 Dávid válasza:
Ne vegyél eurót.
Részvényt csak akkor vegyél, ha:
1) legalább 800.000-1000.000 Ft-od van
2) legalább 7 évig nem nyúlsz a pénzedhez
Ez nem azt jelenti, h ne vehetnéd ki akár a 3. évben. De elképzelhető, hogy a 3. évben felére esik a pénzed, az 5. évben tornássza magát vissza, majd a 7. évben akár duplázódhat.
Ált. ha 7 évet vársz akkor nagyot nem bukhatsz, én 2007-ben fektettem be a pénzemet de 2008-ban a felére esett, most meg 20%-os pluszban vagyok.
8/12 anonim válasza:
Ez így butaság. Tájékozódj a befektetési lehetőségekről, olvass erről szóló könyveket, vagy cikkeket, és akkor nem lesz rá szükséged, hogy másoktól kérdezz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!