Melyik bank való nekem?
Én a helyedben inkább forint számlát nyitnék, az sokkal olcsóbb (diákoknak némelyik ingyenes). Az OTP-t nem javaslom, a kártyáját valamiért nem fogadja el a PayPal.
(Forint alapú bankszámlához tartozó bankkártyával tudsz az interneten euróban fizetni, plussz költség nélkül.)
Nem hiszem, hogy a bank a legjobb, hogy átváltsa a pénzeket. Szerintem is a Paypal egy jó megoldás. Paypalnál bankkártyás megoldással vagy közvetlen bankkártyás vásárlásnál a kártyakibocsátó (mostanában főleg Mastercard, és ezt is javaslom, ha interneten akarsz vásárolni) váltja át a pénzt, és általában (de nem minden esetben) jobb árfolyamon, mint a bank. Devizaszámlának amúgy elég magasak a költségei. Csak külföldi vásárlás miatt nem éri meg fenntartani.
Viszont elsőnek ellentmondva: eddig minden OTP-s bankkártyámat elfogadta a Paypal (Visa Electron, Mastercard Online, Mastercard webkártya, Mastercard Online Paypass-szal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!