Van itt Fundamentás, aki segítene nekem?
Figyelt kérdés
Kedvezményezettje vagyok egy megtakarításnak, lenne egy kérdésem, de a Fundamentánál csak a szerződő féllel hajlandóak beszélni csak ő sajnos rosszul hall már, ezért sem kivitelezhető a telefonos ügyintézés. Fogalmam sincs, olyan lehetséges, hogy van itt egy ezzel foglalkozó egyén, aki meg tudja nézni (szerz.számmal) a megtakarítás konstrukcióit?2014. nov. 26. 08:54
1/3 A kérdező kommentje:
Mindossze annyit szeretnek tudni, hogy mikortol lehet a szamlakat gyujteni (felujitasra hasznalnank az osszeget)? 2011. 03.-ban lett kotve, havi 20.000.-, 4 ev 4 honapos futamidore. Eddig az osszes felhivott ugyintezo mast mondott.
2014. nov. 26. 09:28
2/3 anonim válasza:
itt tudsz belépni, ha van hozzáférésed.
ha ennyire nehéz a kommunikáció, akkor írjatok nekik egy tértivevényes levelet amiben hozzáférést kértek az oldalhoz, a tulaj nevében. Akkor majd neki küldik ki remélhetőleg levélben az infókat.
Vagy pedig hívjatok ki egy képviselőt tőlük aki helyben segít.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, de nincs hozzáférésem!
Azt hittem van erre valami általános, hogy ha 4 év 4 hónapos és hitel nélkül lejáratkor fel szeretnék használni, akkor x időponttól lehet számlát gyűjteni, egységesen. De ezek szerint akkor azért kell a szerződésbe belenézniük, mert módozattól függ a dolog?
2014. nov. 26. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!