Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a Banki Hitelkárosultak Egyesületével?
Én nekem az a gondom,hogy a lakáshittelem 60eft-rol megemelkedett 89eft-re és nem akkar csőkeni.-ez ellen mit lehet tenni?
Most van egy olyan lehetőség,hogy újra birálják,persze nő a futam idö 6évvel,igy lesz 35-évről 41 év a futam idő,de a tőrlesztőrészlet 50eft lesz,félévig.Útanna megén 89eft kőrűl lesz,ez igy reális-e?Vagy van más megoldás?Más bank?VAGY VALAMI?
Utolsó válaszoló.
Próbáld inkább kiváltani egy kedvezőbb hitelre.
Alacsonyabb lehet a törlesztőrészlet és nem csak 6 hónapig
Szia!
Nekem felmondta a bank a hitelemet még júniusban,3 hónap múlva már ki volt tűzve az árverezés időpontja! Az utolsó pillanatban eladtuk a lakást,persze ár alatt de még így is jobban jártunk mintha elárverezték volna,hiszen akkor még adósságunk is maradt volna.
A banki hitelkárosultaknál senki nem tudott segíteni pedig még a felmondás előtt jártam náluk mivel a törlesztőm 71 ezerről 101 ezerre "ugrott".Volt hogy a megbeszélt időpontra ott voltam és a kaputelefonba közölték,hogy a jogászuk sajnos beteg,majd hívnak másik időpont egyeztetésre.Na...azóta se hívtak!(ennek már 3 hónapja) Szóval nekem rossz tapasztalataim vannak velük kapcsolatban,ettől függetlenül biztos vannak olyanok akiknek segítettek.Remélem Neked is fognak tudni!
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!