Hogyan védhetem meg a lakás részemet? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Lakástulajdon részem van egy 17 milliós ingatlanban. Két éve a testvérem hitelt vett fel és én hozájárultam ehhez, azáltal hogy beleegyeztem abba hogy jelzálog legyen az én részemen is, igy juthatott hozzá a hitelhez. Sajnos most baj van, nem fizeti a törlesztőrészlete és talán ingatlanárverésre is sor fog kerülni. Hogyan védhetem meg a részemet az ingatlanban? Van-e valami megoldás?2010. jan. 28. 17:47
1/3 anonim válasza:
Sehogy, nem kellett volna beleeegyezned.
2/3 anonim válasza:
Mivel önként tetted amit tettél, nem igazán van lehetőséged "védeni" magad.
3/3 anonim válasza:
Mivel jelzálog hitel ezért nem tudod megvédeni a tulajdonrészed.
Próbáljatok meg halasztást kérni vagy kiváltani egy kedvezőbb hitelre.
Testvéred próbálja meg fizetni még ha keveset tud akkor is.
Csak érkezzen egy kis pénz a banknak. Akkor mát azért nem árverezi el.
De te sajnos nem tudod a te részedet megvédeni. Benne van a hitelszerződésben h nemfizetés esetén a teljes tulajdon a banké lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!