Mibe érdemes befektetni kb.2-3 millió forintot?
Csak olyanba fektetnék akit előtte ismerhetek. Szeretem tudni ki kezeli a pénzemet, és ki felel érte. Követhetetlen, ellenőrizhetetlen befektetési alapokba semmiképpen nem fektetnék.
1 millió forintra én tudok garantálni éves szinten 20% kamatot.
Négyeske!
Megyek hozzád.
Nem is egy, de egyből két millióval.
És viszem bemutatni a barátomat. Hogy jól megnézhesse és memorizálhassa az arcodat. Akkora, mint egy ruhásszekrény.
Ő fog péppé verni, ha a dolgok valami miatt nem úgy alakulnának, ahogy most itt leírod...
"...mint tudjuk, az arany értéke fokozatossan növekszik..."
Hát ez érdekes tanács. Mint tudjuk az arany ára 2011 szeptemberében az 1900 USD/uncia értéket is meghaladta. A kommentem írásának pillanatában viszont 1204 dolláron áll, úgyhogy ennyit a folyamatos emelkedésről. Ez egy urbanlegend, hogy az arany ára folymatosan emelkedik!
A fazonaranyról meg annyit, hogy vagy sikerül kéz alatt eladni árában, vagy nem.
Itt egy webshop, ahol 157 ezer forintot kérnek egy 8,5 grammos 14 karátos karikagyűrűért:
De ha ugyanezt hivatalos helyen el akarnád adni, csak törtaranyként 60 ezer forint körül, vagy kivételes esetben fazonaranyként egy-két helyen az országban 80 ezer forintért tudnád eladni.
Szóval a 157 ezer forintos ékszerből, csak 60 ezer forintnyi, az időtállónak MONDOTT aranyár. A nagyobbik tétel, egy misztikus fazondíj. Ez itt 100 ezer forint. De ez a vásárlóidat nem mindig fogja érdekelni.
Persze ha van időd éveket várni és van pénzed évekig a vaterán vagy újságokban hirdetgeni, az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!